12 Haziran Cuma 2020 Reyting Sonuçları

12 Haziran Cuma 2020 Reyting Sonuçları
12 Haziran Cuma 2020 gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Açıklanan sonuçlara göre en çok izlenen yapım hangisi oldu?

Survivor 2020, Arka Sokaklar, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Güldür Güldür Show gibi yapımların ekrana geldiği 12 Haziran Cuma akşamına ait reyting sonuçları belli oldu. Prime time kuşağında en çok reyting elde eden yapım hangisi oldu? Gündüz kuşağına baktığımızda Esra Erol'da ve Müge Anlı ve Tatlı Sert programlarını görüyoruz. Hangisi gündüz kuşağının en çok izlenen programı oldu?

Dominik Cumhuriyeti'ndeki Survivor adasında mücadele eden yarışmacıları izlediğimiz Survivor 2020, finale yaklaşırken heyecan artmaya devam ediyor. TV8'den ekrana gelen yarışma programına ilgi büyük. Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında olan Arka Sokaklar da geçen yıllara rağmen hala en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başarıyor. FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yer alıyor. Diğer haber bültenlerine büyük fark atan yapım, izlenme oranlarıyla dizilerle yarışıyor. Show TV'nin kahkaha dolu programı Güldür Güldür Show, en çok izlenen eğlence programlarından biri. Bu önemli yapımları elde ettikleri reyting oranlarıyla nasıl sıralandı? En çok izlenen yapım hangisi oldu?

Gündüz kuşağında ise ATV'nin sevilen programları ekrana geliyor. Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündüz kuşağının en çok izlenen iki programı olmayı başarıyor. Peki dünün reytinglerine baktığımızda gündüz kuşağının kazananı hangi program oldu? Lafı uzatmadan 12 Haziran Cuma 2020 tarihine ait reyting sonuçlarına göz atalım.

12 Haziran Cuma 2020 Total Reyting Sonuçları

Acun Medya imzasıyla TV8'den ekrana gelen Survivor 2020, her bölümüyle milyonları ekrana kilitliyor. Sevilen yarışma programı dün akşam Total reyting kategorisinde 1. sırada yer aldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programın hemen ardından 2. sırada Arka Sokaklar yer aldı. FOX TV ekranlarının çok izlenen yapımı Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, 3. sıranın sahibi oldu.

1 SURVİVOR

2 ARKA SOKAKLAR

3 FATİH PORTAKAL

4 GÜLDÜR GÜLDÜR

5 SURVİVOR EKSTRA

6 MÜGE ANLI

7 ESRA EROL'DA

8 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

9 PİYASA EKRANI

10 SHOW ANA HABER

12 Haziran Cuma 2020 AB Reyting Sonuçları

AB reyting kategorisinde Survivor yine 1. sırada yer aldı, 2 ve 3. sıra yer değiştirdi. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 2. sırada yer alırken Arka Sokaklar 3. sırada yer aldı.

1 SURVİVOR

2 FATİH PORTAKAL

3 ARKA SOKAKLAR

4 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

5 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW ÖZET

6 SURVİVOR EKSTRA

7 ATV ANA HABER

8 ESRA EROL'DA

9 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA

10 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

12 Haziran Cuma 2020 ABC Reyting Sonuçları

AB'de olduğu gibi ABC'de de Survivor 1., Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 2. ve Arka Sokaklar 3. sırada yer aldı.

1 SURVİVOR

2 FATİH PORTAKAL

3 ARKA SOKAKLAR

4 SURVİVOR EKSTRA

5 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

6 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

7 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

8 ESRA EROL'DA

9 ATV ANA HABER

10 SURVİVOR ÖZET

13-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler