Ece Erken'e mahkeme şoku 'Resmi Evrakta Sahtecilik'!

Ece Erken'e mahkeme şoku 'Resmi Evrakta Sahtecilik'!
Ünlü sunucu Ece Erken son günlerde skandallarla gündem olmaya devam ediyor. Ece Erken'e bu defa mahkemeden tepki geldi ve Erken'in cezalandırılması istendi. İşte detaylar…

Ünlü sunucu Ece Erken son günlerde skandal olaylarla gündeme geliyor. İş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşk görüntüleriyle magazin gündemine gelen Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun evli olması sebebiyle çok eleştirilmişti. Günlerce çeşitli çevrelerce gündemde tutulan konuda yeni bir gelişme yaşandı ve Erken'le ilgili bir skandal daha ortaya çıktı. Ece Erken'in paylaştığı resmi belgenin sahte olması ilgili mahkemeyi harekete geçirdi. Mahkeme paylaşılan belgenin kendilerine ait olmadığını açıkladı.

Erken'in paylaştığı belge gerçek değil!

Ece Erken boşanma aşamasında olan sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığına dair bir belge paylaştmıştı. Erken'in kendisine yapılan eleştirilere cevap olarak paylaştığı belge üzerinde ismi yazılı olan mahkemeye ait olmadığı ortaya çıktı. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren İstanbul Aile Mahkemesi'ne ait olduğu bir kararı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Erken'in paylaştığı belgenin gerçek olmadığı iddiasıyla ilgili mahkeme savcılığa başvurdu.

Mahkeme suç duyurusunda bulundu

Ece Erken'in son günlerde başı dertten kurtulmyor. Mahkeme Erken hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi savcılığa gönderdiği suç duyurusunda, Ece Erken'in resmi belgede sahtecilik suçu işlediğini belirtti. Mahkeme ünlü sunucunun İstanbul Aile Mahkemesi'ne aitmiş gibi gösterilen belgenin sahte olduğu, mahkemeye ait olmadığını ve mahkeme tarafından böyle bir karar verilmediğini açıkladı. Mahkeme bu sebeple Erken'in cezalandırılmasını istedi. Erken için yeni bir skandal olan bu durum hakkında savcılık harekete geçti ve ünlü sunucu hakkında soruşturma açıldı.

Mahmutyazıcıoğlu ne zaman boşandı?

Ece Erken geçen aylarda evli iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte görüntülenmişti. Evli ve çocuk sahibi olan biriyle yaşadığı yasak aşk sebebiyle birçok kesimden ağır eleştiriler yapılan Erken, kendi sosyal medya hesabından boşanma belgesi yayınlayarak eleştirilere tepki göstermişti. Yeni ortaya çıkan durum ise Erken'in başını iyice derde sokmuş görünüyor. Evrakta sahtecilikle suçlanan Erken hakkında soruşturma başlatıldı. Erken'in ilişki yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise eşinden 3 Haziran günü 10. Aile Mahkemesi'nin verdiği kararla tek celsede boşandı.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar