13 Haziran Cumartesi 2020 Reyting Sonuçları

13 Haziran Cumartesi 2020 Reyting Sonuçları
13 Haziran Cumartesi 2020 akşamına ait reyting sonuçları belli oldu. Peki dün akşam reytinglerde ipi göğüsleyen yapımı hangisi oldu?

13 Haziran Cumartesi 2020 gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Survivor 2020, Kalk Gidelim, Kim Milyoner Olmak İster, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber gibi yapımlar, 13 Haziran Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Dün akşamın reytingleri merakla bekleniyor. TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim, verdiği uzun aranın ardından yeniden ekrana gelmeye başladı. Survivor 2020 ise her gün olduğu gibi dün akşam da ekrandaydı. Türkiye'nin en çok izlenen genel kültür, bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'den ekrana geldi. Show TV'nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Fatih Portakal'ın yokluğunda Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu izleyici karşısına çıktı. Tüm bu yapımların ekrana geldiği 13 Haziran Cumartesi 2020 tarihinde en çok reyting elde eden, en çok izlenen yapım hangisi oldu.

AB ve Total reyting kategorilerinde hangi yapımların daha çok reyting elde ettiği merak ediliyor. Bir önceki akşama ait reyting sonuçları elimize ulaştı. Her hafta bir yeni dizinin kaldığı yerden devam etmeye başladığına şahit oluyoruz. Dün akşam Kalk Gidelim de kaldığı yerden izleyiciyle buluştu. Show TV'nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile rekabetleri kaldığı yerden devam ediyor. Peki dün akşam hangi dizi daha çok reyting elde etti. Yarışma programları Survivor 2020 ve Kim Milyoner Olmak İster de ekranda olan diğer yapımlardı. Total ve kategorilerindeki reyting sonuçları sizlerle.

TV8'den ekrana gelen Survivor 2020, dün akşam yine zirvedeki yapım oldu. Acun Ilıcalı tarafından sunulan yarışma programı Total ve AB'de 1. sırada yer aldı. Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber hafta sonu Total'de 2.sırada yer alırken, AB'de 3. sırada yer aldı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Total'de 2. sırada yer alırken, AB'de 8. sıranın sahibi oldu. Kim Milyoner Olmak İster yarışması Total'de 8., AB'de 6. sırada yer aldı. Kalk Gidelim AB'de 4. sırada yer alırken Total'de ilk 10 dışında kaldı.

13 Haziran Cumartesi 2020 Total Reyting Sonuçları İlk 10

1 SURVIVOR TV8
2 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
4 SHOW ANA HABER SHOW TV
5 SURVIVOR EKSTRA TV8
6 SURVIVOR OZET TV8
7 KUZEY YILDIZI ILK ASK (OZET) SHOW TV
8 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
9 KANAL D ANA HABER KANAL D
10 KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR) ATV

13 Haziran Cumartesi 2020 AB Reyting Sonuçları İlk 10

1 SURVIVOR TV8
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 SURVIVOR EKSTRA TV8
4 KALK GIDELIM TRT 1
5 KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR) ATV
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
7 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV
8 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360
9 SURVIVOR OZET TV8
10 BENIMLE SOYLE FOX
14-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler