12 Nisan Salı 2022 Reyting Sonuçları

12 Nisan Salı 2022 Reyting Sonuçları
12 Nisan Salı reyting sonuçları TİAK'ın açıkladığı verilere göre belli oldu. Dünün reytinglerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

12 Nisan Salı reytinglerinde birbirinden iddialı yapımlar birbiriyle mücadele etti. Dün akşam televizyon dünyasında yaşanan kıyasıya mücadeleyi hangi yapım ilk sırada tamamladı.  Show TV’de Baba, ATV’de Destan, Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey, TRT1’de Masumlar Apartmanı ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş, Tv8'de ise Survivor All Star yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımlar oldu. Peki 12 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım hangisi oldu?

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım Kanal D'de ekranlarının büyük çıkış yakalayan dizisi 'Üç Kız Kardeş' oldu. Listenin ikinci sırasında TV8'in nefes kesen yarışması 'Survivor' oldu. Atv'de yayınlanan 'Destan' günü üçüncü sırada tamamlarken, Show TV'nin iddialı dizisi 'Baba' günü sekizinci sırada tamamlayan yapım oldu. TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' ise ilk 10'da yer alamadı.

1 UC KIZ KARDES KANAL D
2 SURVIVOR ALL STAR TV8
3 DESTAN ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 ESRA EROL'DA ATV
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
8 BABA SHOW TV
9 DESTAN (OZET) ATV
10 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB izleyici grubunda da günü birincilikle tamamlayan  'Üç Kız Kardeş' oldu. 'Survivor All Star', Total'de olduğu gibi AB reyting sıralamasında da ikinci sıraya yerleşti. Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber' ise üçüncü sırada yer aldı. Show TV'de yayınlanan 'Baba' dördüncü sırada yer alırken, 'Masumlar Apartmanı' beşinci oldu. 'Destan' ise günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

1 UC KIZ KARDES KANAL D
2 SURVIVOR ALL STAR TV8
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BABA SHOW TV
5 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
6 DESTAN ATV
7 EVLILIK HAKKINDA HER SEY FOX
8 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
9 RAMAZAN SEVINCI TRT 1
10 BABA (OZET) SHOW TV

ABC1 İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

ABC1'de ise listenin birinci sırasında yer alan yapım 'Survivor All Star' oldu. 'Üç Kız Kardeş' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Baba' dördüncü, 'Destan' beşinci, 'Masumla Apartmanı' ise altıncı sırada yer alan yapımlar oldu.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BABA SHOW TV
5 DESTAN ATV
6 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
10 BABA (OZET) SHOW TV
12-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar