Mehmet Günsür’ün Rolü Belli Oldu! Yeni Dizide ‘Futbolcu’ Olacak

Mehmet Günsür’ün Rolü Belli Oldu! Yeni Dizide ‘Futbolcu’ Olacak
Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, birçok dizi ve sinemada rol aldı. Her rolünü başarıyla yerine getirdi. Şimdi de yeni dizisi ile gündem de, yeni dizideki rolü ise herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, 22 yıldır İtalya’da yaşıyor ama bunu hiç kimseye hissettirmiyor. Türkiye’ye çok sık gelip giden oyuncu, birçok projede yer almaya devam ediyor. Aşk Tesadüfleri Sever ‘Özgür Turgut’, Unutursam Fısılda ‘Tarık Ertuğrul’, İstanbul Kırmızısı ‘Yusuf’, Muhteşem Yüzyıl ‘Şehzade Mustafa’, Fi ‘Deniz’ ve son olarak Atiye ‘Erhan Kurtiz’ filmleri ve karakterleriyle izleyici ile buluşmuştu. Birçok ödüle layık görüldü. Başarılı oyuncu yaşadığı ülke İtalya’da da birçok yapımda boy gösteriyor. Kendisi İtalyan lisesinden mezun olan oyuncu, geçtiğimiz yıl La Compagnia Del Cigno TV dizisinde ‘Teoman Kaya’ karakterine hayat verdi. Ayrıca, kendi kızıyla (Cloe ile) birlikte rol aldığı ‘Lea’ (Yeni Bir Gün) adlı dizide reytingleri yakıp geçiyor. Ünlü oyuncu şimdi de başka bir dizi hazırlığı içinde, ‘The Net’ adlı dizide oynayacak. Mehmet Günsür’ün yera alacağı ‘The Net’ dizisinde alacağı rolü merak ediliyordu. İşte yeni dizisi ve rolü ile ilgili detaylar…

 

 Mehmet Günsür’ün Yeni İtalyan Dizisi: ‘The Net’

Şimdide ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün İtalya’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘The Net’ için hazırlıkları başladı. Yeni projesini sette çekilmiş bir fotoğraf ile İnstagram hesabından paylaşarak sosyal medyadaki takipçilerine de duyurdu.


The Net Dizisinde Futbolcu Olacak

İtalyan dizisi ‘The Net’ ekim ayında ekranlara gelmeye başlayacak. Mehmet Günsür dizide İtalya’da top koşturmuş ‘Cengiz Kal’ isimli eski bir futbolcuyu canlandıracak. Taraftarın kalbinde taht kurmuş ve 4-5 yıl önce Toscana takımında jübilesini yapmış eski santrfor Cengiz Kal’ın lakabı da Cengiz Kaan.



 Mehmet Günsür Kızı İle ‘Lea’ Dizisinde Rol Almıştı

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün en küçük kızı olan Cloe ile rol aldığı ‘Lea’ (Yeni Bir Gün) adlı dizisi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. İtalya’nın Rai-1 kanalında yayınlanan dizi ilk bölümüyle 5 milyon kişi tarafından izlendi. Dizi aynı gün ekrana gelen ‘İnter Milan-Roma’ maçını geride bırakarak, izleyicilerin yüzde 22.4’üne ulaşmıştı.

 

Arturo Minerva adlı karaktere hayat veren Günsür, sanatçılara eşlik ederek dünyayı dolaşan Türk kökenli bir müzisyendir. Müzisyen, bir ilişkisinden istemeyerek kız çocuğu sahibi olur ve annesi çocuğu terk eder. Arturo, Martine ismini koyduğu çocuğuyla (Günsür’ün kızı Cloe ‘Martina’yı canlandırıyor) İtalya’ya yerleşir ve ona tek başına bakar. Dizi 8 bölüm olarak tasarlanıyor.

 

 Günsür Ailesi İtalya’da Yaşıyor

Başarılı oyuncu Mehmet Günsür özel hayatını gözlerden ve kameralardan uzak bir şekilde yaşıyor. Mehmet Günsür, İtalya’da bir film setinde tanıştığı belgesel yönetmeni Katerina Mongio ile 2006 yılında evlendi. Günsür, eşiyle tanışmasını ‘’Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık, 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film ilişkimiz yüzünden yarım kaldı, aşk devam ediyor.’’ sözleriyle anlatıyor. Çiftin Maya, Ali ve Chloe adında üç çocukları bulunuyor.

 

Günsür, Türkiye’ye dizi ve Film projeleri için geliyor. Ünlü oyuncu, önümüzdeki sezon yayınlanacak Lanistar Medya’nın Disney Plus için çekeceği Atatürk dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alacak. Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak. Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi’yi ise İtalya’da yaşayan başarılı oyuncumuz Mehmet Günsür oynayacak.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar