Kuruluş Osman'a Flaş Konuk Oyuncu

 Kuruluş Osman'a Flaş Konuk Oyuncu
Çarşamba akşamları ekrana gelen ve gelecek sezonda da devam etmesi beklenen Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna Levent Özdilek konuk oluyor.

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve 3. Sezonunda olan Çarşamba akşamlarının reyting rekortmen dizisi Kuruluş Osman her Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizi dönem dizisi olarak Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarını ve o devirde yaşanan olayları ele alıyor. Osmanlı Beyliği’nin beylikten devlete geçiş döneminde yaşanan krizli ve zor şartları anlatan dizide Osman Bey’in beyliğini çevresindeki diğer beyliklere ve özellikle Bizans’a karşı koruması ve güvenliğini sağlaması anlatılıyor. Dizide birbirinden ünlü karakterler yer alırken zaman zaman dizinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular dahil oluyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Bizans Tekfuru karakteriyle ünlü oyuncu Levent Özdilek dahil oluyor. Dizide kaç bölüm yer alacağı henüz belli olmayan usta oyuncunun önümüzdeki bölümlerde dizide yer alacağı öğrenildi.

Levent Özdilek Kuruluş Osman’da

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve 3. Sezonunda olan Kuruluş Osman dizisi bu sezonda başarılı bir sezon geçiriyor. Reytinglerde gün birinciliğini başka hiçbir yapıma bırakmayan Kuruluş Osman sezon sonunda sezon finali yapmaya hazırlanırken önümüzdeki sezonda da devam etmesi planlanıyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde hikayede yer alacak ünlü oyuncu Levent Özdilek’in kadroya katılacak olması dizinin seyircisinde büyük heyecan uyandırdı. Dizide Bizans Tekfuru karakterine hayat verecek oyuncunun kaç bölüm kadroda yer alacağı henüz bilinmiyor. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan usta tiyatrocunun dizide Tekfur karakteriyle yer alacağı öğrenildi. Levent Özdilek’in dizide kaç bölüm yer alacağı ise şimdilik belli değil.

Levent Özdilek Kimdir?

Kuruluş Osman Dizisinde yer alacak olan usta oyuncu Levent Özdilek 1955 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren film ve dizi setlerinde yer alan usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 1967 yılında Yılmaz Güney’in yönetmenliğini yaptığı Benim Adım Kerim adlı filmle sektörde yer almaya başlamıştır. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bunlar arasında, Kırmızı Oda, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Meleklerin Aşkı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Adı Mutluluk, Hayat Yokuşu, Kavak Yelleri, Sessiz gemiler, Kabuslar Evi: Seni Beklerken, Köpek, Haziran gecesi, Melekler Adası, Serseri, Affet Bizi Hocam, İlk Aşk, Yaban, Gözlerinde Son Gece, Sarı Tebessüm bulunmaktadır.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar