12 Ocak 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

12 Ocak 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
Camdaki Kız dizisinin özeti de AB ve ABC gruplarında 7., totalde 9. olarak kendine yer buldu. ATV ‘nin Aldatmak dizisi AB grubunda 2., total ve ABC grubunda ise 4. oldu

Perşembe günü zirveye abone olan dizi hangisi? Camdaki kızdan başka listeye ismini yazdıran diziler var mı? Camdaki Kız ve Aldatmak dizilerinin performanslarınasıl? Gündüz kuşağının iki güçlü programından hangisi galip geldi?

12 Ocak 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Ana Haber bültenlerinde son durum ne? Kanal D Ana Haber ilk 10 ‘a girebildi mi? Listeye giren diğer ana haber bültenleri hangisi? Bütün merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde.İşte detaylar…

Camdaki Kız ‘dan büyük başarı

Perşembe günü zirveye adını yazdıran yapım Kanal D ‘nin ilgi ve merakla izlenen dizisi ‘Camdaki Kız’ oldu. Camdaki Kız bütün kategorilerde 1. Olarak büyük bir başarıya imza attı. Camdaki Kız dizisinin özeti de AB ve ABC gruplarında 7., totalde 9. olarak kendine yer buldu. ATV ‘nin Aldatmak dizisi AB grubunda 2., total ve ABC grubunda ise 4. oldu. Aldatmak dizisinin özeti detotalde 8. ABC grubunda 9. Oldu. Geceye ismini yazdıran bir diğer dizi de Show TV ‘nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ABC grubunda 5. Olurken total ve AB grubunda 6. olarak listeye girdi.

Esra Erol ve Müge Anlı zirve için kıyasıya mücadele ediyor

Gündüz Kuşağında Esra Erol ‘da totalde 2., AB grubunda 5. Olurken ABC grubunda ise 6. Oldu. ATV ‘nin diğer iddialı gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert ABC gerubunda 2., total ve AB grubund 3. Olarak ilk 10 ‘a girdi.

Ana haber bültenlerinin zirvesinde Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber var

Ana Haber Bültenlerinde seçim atmosferine yavaş yavaş girilmeye başlandığından kıyasıya bir rekabet gözleniyor. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber Bülteni ABC grubunda 3. AB grubunda 4., totalde ise 5. Olarak kendine yer buldu. ATV Ana Haber totalde 7., Ab ve ABC gerplarında 8. Oldu. Kanal D Ana Haber AB grubunda 9. Oldu. Show Ana Haber ise her üç grupta da 10. Olarak ilk 10 ‘a adını yazdırdı.

İşte İlk 10 'a Adını Yazdıran Programlar;

13-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar