Şahsiyet dizisinin 2.sezon çekimleri başlıyor

Şahsiyet dizisinin 2.sezon çekimleri başlıyor
Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve uluslararası ödüller alan Şahsiyet dizisinin 2. Sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı öğrenildi.

İnternet yayın platformu Phu Tv’de seyirciyle buluşan ve yayınlandığı dönem büyük ses getiren ve seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not alan Şahsiyet dizisinin merakla beklenen 2. Sezonu ile ilgili sonunda seyirciyi sevindiren gelişmeler yaşanmaya başlandı. 2018 yılında yayınlanan dizinin uzun süredir 2. Sezonuyla ilgili çalışmalar yapılıyordu. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin 2. Sezonunun da Phu Tv’de yayınlanacağı öğrenilirken dizinin castında yeni isimlerin de olacağı öğrenildi. 2. Sezon çekimlerine bu ay başlanılacak olan Şahsiyet dizisinde ünlü oyuncu Haluk Bilginer Agah Beyoğlu karakteriyle rol almış ve büyük ses getirmişti. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda son olarak Cansu Dere’nin de yer alacağı öğrenildi.

Şahsiiyet 2. Sezon Oyuncuları Kimler

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Şahsiyet dizisinin 2. Sezon castıyla ilgil çalışmalarda sona gelindi. Yayınlandığı 2018 yılında büyük ses getiren ve o dönem hakkında uzun uzun konuşulan Şahsiyet dizisinin 2. Sezon cast çalışmalarında sürpriz isimlerinde yer alacağı öğrenildi. Phu Tv’de yayınlanacak olan dizinin castında, Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan, Recep Usta, Cansu Dere ve daha pek çok başarılı oyuncu yer alacak. Ocak ayı içinde sete çıkacak olan ve 2013 yılı içinde yayınlanacak dizi heyecanla beklenmeye başlandı.

Şahsiyet Dizisi Konusu Ne?

Phu Tv’de yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve büyük ödüller alan Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunun çekimleri için geri sayım başladı. Dizide, emekli adliye memuru olan Agah Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti olan Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir hayat sürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta ve eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Cinayet büro amirliğinde çalışan Nevra ise üzerindeki büyük baskılar sebebiyle istifanın eşiğine gelmiştir ancak Agah Beyoğlu’nun aldığı cinayet kararı Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirir. Dizinin ikinci sezonunda ise Agah’ın kızı yurt dışından gelecektir. Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren başarılı dizi uzun süredir 2. Sezonuyla ilgili konuşuluyordu. Dizinin 2. Sezonunun da Phu Tv’de yayınlanacağı öğrenildi.

13-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar