Gönül Dağı 82. bölüm izle

Gönül Dağı 82. bölüm izle
Gönül Dağı 82. bölüm izle; Trt 1 kanalının sevilen dizisi Gönül Dağı yarın 14 Ocak 2022 tarihinde 82. bölümü ile ekranlara gelecek.

Gönül Dağı 82. bölüm izle; Trt 1 ekranlarının gözde dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezonunda da büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı kadrosu ve muhteşem senaryosu ile izleyenlerin gönlünü fetheden Gönül Dağı dizisi bu hafta da bomba gibi bir bölüm ile ekranlarda olacak. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ali Düşenkalkar ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı Gönül Dağı, her Cumartesi günü Trt 1 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reyting sıralamalarında başarısını göstermeyi başaran Gönül Dağı'nda Anadolu'nun küçük bir kasabasında yer alan yaşamı ekranlara taşıyor. Üç amcaoğlunun hikayesi ile başlayan dizide birbirindn güzel karakterlere yer veriliyor. Köprü Film öncülüğünde yayınlanan dizi, 14 Ocak Cumartesi tarihinde 82. yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Gönül Dağı 82. yeni bölümü canlı full HD kesintisiz izlemek için tıklayınız.

Gönül Dağı 82. bölüm izle!

Gönül Dağı 82. bölümde, annesinin hastalığını öğrenen Taner, kendisini büyük bir uçurumun kenarında hisseder. Dilek'in ölümünün ardından uzun süre kendisini toparlayamayan Taner, şimdi ise bir başkası ile evlenmek zorunda bırakılır. Kasabada bir kız ile tanışan Taner, ona Dilek'i ne kadar sevdiğini anlatır. Kız ise Taner'in bebeğini kabul eder. Peki Taner evlenecek mi? Öte yandan Taner'in annesi Halime tedavi için hastaneye gider ve  'Ola ki dönemeyecek ibi olursam, beni evime getirin. Öleceksem evimde öleyim' der.

Gönül Dağı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Gönül Dağı 81. bölümde Taner, Veysel, Ramazan kasabanın ihtiyaçları doğrultusunda tekrar harekete geçerler. Öte yandan Taner, annesinin hastalığını öğrenir ve üzerinde evlenmesi için büyük bir baskı vardır. Taner yeniden evlenmek istemez ancak Ali için bunu düşünmek zorunda kalır. Ciritçi Abdullah ise Divane ile tüm gerçekleri paylaşmak için adım atmıştı. Ramazan ise her girdiği işte bir sıkıntı yaşar ve Asuman bu duruma çok üzülür.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi 20.00'da yeni bölümleri ile sizlerle olmaya devam ediyor.

13-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar