12 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklandı!

12 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklandı!
12 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklandı! Salı günü reyting sonuçlarında hangi dizi daha çok izlendi? Kadın dizisi reyting sonuçları.

12 Şubat reyting Salı günü sonuçları açıklandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyting sonuçları açıklandı. Kadın dizisi reyting sonuçları. Halka dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Salı gübü reyting sonuçları. Salı günü hangi diziler daha çok izlendi? İşte 12 Şubat Salı 2019 reyting sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Halka gibi birbirinden başarılı dizilerin yer aldığı Salı gününde  izleyenler reyting sonuçlarını merak etmeye başladı. Peki 12 Şubat Salı 2019 akşamında hangi dizi daha çok izlendi? Hangi dizi veya programlar ilk üç sıraya girebildi? İşte 12 Şubat Salı 2019 reyting sonuçları.

12 Şubat Salı 2019 reyting sonuçları

12 Şubat Salı günü reyting sonuçlarına göre Total grupta, Fox tv kanalının sevilen dizisi Kadın, 27,69 share ile ilk sırada yer aldı. İkinci sırada ise, Fox tv kanalının haber programı Fatih Portakal İle Fox Ana Haber 22,72 share aldı. Atv ekranlarının başarılı dizisi Eşkiya Dünyay Hükümdar Olmaz ise 16,60 share ile üçüncü sırada yer almayı başardı. Devamında ise Kadın dizisi özet bölümü, Survivor Türkiye Yunanistan ve Müge Anlı iler Tatlı Sert programı yer almakta.

12 Şubat reyting sonuçlarına göre AB grubunda ilk sırada Kadın dizisi 25,84 share aldı. İkinci sırada ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber programı 26,51 share ile yer aldı. Üçüncü sırada da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 16,79 share aldı.

Geçtiğimiz hafta reyting sonuçları

Geçtiğimiz hafta yani 05 Şubat Salı 2019 günü reyting sonuçlarına bakacak olursak;

Total grupta Fox tv ekranlarının başarılı dizisi Kadın, 29,02 share ile ilk sırada yer almış, Fox Tv ekranlarının haber programı Fatih Portakal İle Fox Ana Haber 20,46 share ile ikinci sırada ve yine Fox tv ekranlarından Kadın dizisinin Özet bölümü 17,37 share ile üçüncü sırada yer almıştı.

AB grubunda ise Total grubuna göre değişiklik göstermeden, Kadın dizisi yeni bölümü ile ilk sırada, özet bölümü ile de üçüncü sırada yer almayı başarmıştı. İkinci sırada ise Fatih Portakal İle Fox Ana Haber programı yer almıştı.

12-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler