12 Temmuz Pazar reyting sonuçları

12 Temmuz Pazar reyting sonuçları
12 Temmuz Pazar reyting sonuçları belli oldu. Dün en çok hangi program izlendi? TOTAL ve AB reyting sonuçları haberimizde!

12 Temmuz Pazar reyting sonuçları belli oldu. Dün tv8'de yayınlanan Survivor yeni bölümüyle ekrana gelirken Fox TV'de Sen Çal Kapımı dizisinin tekrar bölümü, Show TV'de Süt Kardeşler, Kanal D'de Olanlar Oldu, Atv'de ise Zootropolis Hayvanlar Şehri filmi yayınlandı. Peki en çok izlenen yapım hangisi oldu? TOTAL ve AB reyting sıralamasını siz değerli ziyaretçilerimiz için paylaştık!

12 TEMMUZ REYTİNG SONUÇLARI

Dün ekrana gelen yapımlar arasında en çok izlenen program tv8'de yayınlanan Survivor oldu. Yakında final yapacak programda dün nefesleri kesen eleme gerçekleşti. Milyonlarca kişinin merakla izlediği programda Survivor hayallerine veda eden isim Berkan oldu. Yarışmaya Barış, Yasin ve Cemal Can final adayı olarak devam ediyor. İki kategoride de ikinci sırada Fox Ana Haber Hafta sonu yer alırken, Survivor Extra üçüncü sırada günü tamamlayan yapım oldu.

TOTAL'de dördüncü sırada Show TV'de yayınlanan Gülen Gözler filmi, beşinci sırada ise Show Ana Haber yer aldı. AB kategorisinde ise dördüncü sırada Kanal D'de yayınlanan Olanlar Oldu filmi yer alırken, beşinci sırayı da Gülen Gözler aldı.

TOTAL REYTİNGLER İLK 10

1 SURVIVOR TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 SURVIVOR EKSTRA TV8
4 GULEN GOZLER (T.S) SHOW TV
5 SHOW ANA HABER SHOW TV
6 SUT KARDESLER (T.S) SHOW TV
7 SURVIVOR OZET TV8
8 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX
9 ZOOTROPOLIS HAYVANLAR SEHRI (Y.S) ATV
10 OLANLAR OLDU (T.S) KANAL D

AB REYTİNGLERİ İLK 10

1 SURVIVOR TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 SURVIVOR EKSTRA TV8
4 OLANLAR OLDU (T.S) KANAL D
5 GULEN GOZLER (T.S) SHOW TV
6 SUT KARDESLER (T.S) SHOW TV
7 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX
8 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360
9 ALIS HARIKALAR DIYARINDA AYNANIN ICINDEN (Y.S) ATV
10 SIVIL CEPHE (Y.S) STAR TV

Reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 sıralamayı TİAK'ın almış olduğu karar doğrultusunda yayınlayamıyoruz. Günlük ilk 10 reyting sıralamasını ilk öğrenen siz olmak istiyorsanız reyting sonuçları sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

13-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar