Kıvanç Tatlıtuğ ve ailesine ölüm tehdidi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve ailesine ölüm tehdidi!
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş hakkında şikayette bulundu. Altıntaş'ın ünlü çiftten istediği ise yok artık dedirtti!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Sinan Altıntaş tarafından ölümle tehdit ediliyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer kendilerini ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunan ünlü çift, dilekçelerinde şu ifadelere yer verdi; "Sinan Altıntaş, kız arkadaşı olduğunu öne sürdüğü Hazar Ergüçlü’yü getirmelerini istemiştir. Ancak Hazar Ergüçlü’yü kendisine götürmeleri halinde ölümden kurtulabileceklerini ısrarla söylemiştir. Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Hazar Ergüçlü’yü tanımamaktadır. Sinan Altıntaş’ın ailesi, oğullarının akli dengesinin yerinde olmadığını ve Tatlıtuğ çiftine şikâyetlerinden vazgeçmelerini söylemiştir. Sinan Altıntaş’ın ölüm tehditlerine devam etmesi üzerine ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Korunma kararı verilsin."

Kıvanç Tatlıtuğ mahkemeye başvurdu!

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in suç duyurusunun ardından mahkeme Sinan Altıntaş hakkında uzaklaştırma kararı verdi. Mahkeme, Sinan Altıntaş'a Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in konutlarına ve işyerlerine 1 ay boyunca yaklaşmama ve iletişim araçlarıyla da rahatsız etmeme şeklinde karar verdi. Hazar Ergüçlü fanı olduğu düşünülen Sinan Altıntaş, takıntı haline getirdiği durumu hem Tatlıtuğ ailesini rahatsız ederek hem de Hazar Ergüçlü adını kullanarak ortaya koyuyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazar Ergüçlü Kuzey Güney dizisi kadrosunda yer almıştı.

Hazar Ergüçlü de tehdit ediliyordu!

Sinan Altıntaş'ın ailesi oğullarının akli dengesinin yerinde olmadığını belirtse de takıntılı tutum sebebiyle ünlü oyuncular suç duyurusunda bulunmuştu. Yaşanan ölüm tehditlerinin ardından Hazar Ergüçlü'nün menajerlik ajansı da açıklama yaptı. Ajansın yaptığı açıklamada, "Hazar Ergüçlü, söz konusu şahsı hiç tanımamaktadır. Bu şahısla ilgili bilinen, zaman zaman yakın çevresine mesajla ulaşarak tehditkar yaklaşımlar göstermesinden ibarettir" ifadeleri kullanıldı. Ünlü isimlerin sık sık karşılaştığı bir olay olan takıntılı hayranlık durumu hem Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e, hem de Hazar Ergüçlü'ye sıkıntılı bir süreç yaşattı. Ölüm tehditlerine varan durum karşısında Tatlıtuğ ailesi yargıya başvurdu. Menajerlik ajansından yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Hazar Ergüçlü de Sinan Altıntaş tarafından tehditlere maruz kalıyor.

12-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar