TRT1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun'un ilk tanıtımı yayında

TRT1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun'un ilk tanıtımı yayında
Çekimleri kısa bir süre önce başlayan yeni aile komedi dizisi Tövbeler Olsun çok yakında TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

TRT1 yazı sımsıcak bir aile komedisiyle karşılıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu Tövbeler Olsun dizisinin çekimleri yakın bir zamanda başlamış setten gelen ilk kareler merak uyandırmıştı. Genç ve usta oyuncuları biraraya getiren projenin senaristliğini ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan yapacak. Aile ve komedi temalı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Çok yakında ekranlarda olacak olan dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

İŞTE TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN İLK TANITIMI!

Heyecanla beklenen komedi dizisinin ilk tanıtımında Hekimoğlu dizisinden transfer olan Güven Kıraç ve usta oyuncu Erkan Can karşımıza çıkıyor. 

TÖVBELER OLSUN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tövbeler Olsun dizisi konusu, başarılı olduğu kadar cimri de olan mücevher imalatçısı Namzet Horanta'nın elinin zaman geçtikçe bollaşmasını konu alıyor. Horanta Holding'in de sahibi olan Namzet'in bu değişimi karısı Latife ile çocukları Nazmiye, Sinan ve Buğra'yı önemli oranda etkiliyor. Aynı zamanda bu değişim sayesinde eski ortağı ve şimdiki düşmanı Osman ile yolları kesişiyor.

Yeni aile komedi dizisi Tövbeler Olsun çok yakında TRT1 ekranlarında!

14-07-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar