13 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları!

13 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları!
13 Ekim 2020 Salı Reyting sonuçları açıklandı. Salı gününün yıldızlarından reyting savaşlarını kazanarak ilk sıraya yerleşen hangi dizi oldu? Detaylar haberimizde!

13 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları!  Artık havalarında yavaş yavaş yerini bahar esintilerine bırakması ile izleyicilerin yaz akşamlarına göre daha fazla evlerinde otururak dizi ve programları takip etmeye başladı. Akşam kuşağında olduğu kadar gündüz kuşağındaki programlar ve arkası yarın diziler de izleyicinin kalbinde taht kurmayı başardı.  13 Ekim Salı günü ekran savaşlarını kim kazandı? Hangi diziler ilk 3 e yerleşerek haftayı taçlandırdı. İşte detaylar. . 

TOTAL İLK 10 PROGRAM

13 Ekim salı akşamına ait totalde açıklanan reyting sonuçlarına göre, TRT 1'in dram konulu dizisi Masumlar apartmanı ilk  sıraya hem yeni bölüm ile 3. sıraya ise  özeti ile çıkmayı başardı. Türkiyein büyük bir kısmını ekranlara kilitleyen dizide çocukluk travmaları yüzünden bügün birbirine kenetlenmekte  güçlük çeken ve sosyal hayata ayak uydurmakta güçlenen 4 kardeşin acıklı hayatı gerçek hikayeden uyarlanarak anlatılmaktadır. 

2. sırada ise geçtiğimiz hafta yeni sezonu ile yayınlanmaya başlayan ve izleyicinin verdiği yaz dönemi yarı finalinde kendisini fazlaca özleten Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer alıyor. geçtiğimiz haftalaya göre ilk 10 sıralama hemen hemen aynı olsada Baraj dizisi Reyting sıralamasında bir düşüş yakalayarak Totalde 1 sıra yukarıya aşağıya indi.

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 BARAJ FOX
10 ESRA EROL'DA ATV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 MENAJERIMI ARA STAR TV
7 HEKIMOGLU KANAL D
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
10 SHOW ANA HABER SHOW TV
14-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar