Saygı Dizisinin Kadın Başrolü İçin Sürpriz Bir İsimle Anlaşıldı!

Saygı Dizisinin Kadın Başrolü İçin Sürpriz Bir İsimle Anlaşıldı!
Heyecanla beklenen dizilerin başında yer alan Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi için merakla beklenen kadın başrol oyuncusu da belli oldu. İşte detaylar!

Bir kesim seyircinin özellikle de Behsat Ç. izleyicilerinin heyecan ve merakla beklediği ve internet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanacak olan saygı Dizisi için koronavirüs sonrası hazırlıklar iyice hızlandı. Başrolünde Behsat Ç. Dizisindeki Ercüment Çözer karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran Nejat İşler’in yer aldığı Saygı dizisini İnterMedya hazırlarken dizide Nejat İşler’e Miray Daner ve Boran Kuzum eşlik edecek. Yönetmenliğini Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği ve senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı saygı dizisinde uzun bir süredir Nejat İşler’in partnerinin kim olacağı merak ediliyordu. Sonunda bu sorunun da cevabı bulundu. Saygı Dizisi’nde Ercüment Çözer karakterini canlandıracak Nejat İşler’in karşısında sürpriz bir isim yer alıyor. Rojda demirer. İşte detaylar!

Rojda Demirer Saygı Dizisinde!

Uzun yıllar ekranda yer alan ancak reyting olarak pek istenileni veremese de efsane diziler arasına girmeyi başaran Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizi seyircilerin coşkulu bir şekilde seyrettiği dizilerin başında yer alıyordu. Dizide Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakteri o kadar çok sevildi ki sonunda sırf bu karakter üzerine kurulu bir dizi yapılmasına karar verildi. Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi adını taşıyan dizinin heyecanla başlamasını bekleyen seyircilerin merakla beklediği bir soru olan kadın başrolün kim olacağı sorusu bugün cevabını buldu. Birçok dizi ve filmde rol alan ve seyirci tarafından oldukça sevilen Rojda Demirer’in Saygı Dizisinin kadın başrolü için yapım şirketiyle e el sıkıştığı öğrenildi.

Rojda Demirer Kimdir?

Son olarak çarpışma dizisiyle ekrana gelen ve birçok dizide rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer 12 Ağustos 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu henüz 9 yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizide rol alan oyuncunun ilk ekran tecrübesi Gönderilmemiş mektuplar adlı yapımdır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Çarpışma

-          Adı Efsane

-          Kördüğüm

-          Acil Aşk Aranıyor

-          Alev Alev

-          Elde Var hayat

-          Geniş Aile

-          Melekler Korusun

-          Hisarbuselik

-          Tadımız Kaçmasın

-          Aşk Olsun

-          Gönderilmemiş Mektuplar

15-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar