Kalk Gidelim’de Şok Ayrılık!

Kalk Gidelim’de Şok Ayrılık!
TRT 1 ekranlarında üç sezondur izleyici ile buluşan ve seyircilerin severek takip ettiği Kalk Gidelim’de şok bir ayrık yaşandı. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında üç sezondur izleyici ile buluşan Staff Film tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Erkan Nurhan ve Özgür Pak’ın birlikte üstlendiği Gülizar Kuçur’un senaryosunu kaleme aldığı komedi dizisi Kalk Gidelim pandemi sonrası yeni bölümüyle bu akşam yeniden ekrana gelirken dizide şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin sevenlerini de üzen bu ayrılık sonrası Kalk Gidelim yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ederken seyirciler dizide yaşanan şok ayrılıkla sarsıldı. Uzun bir süredir Cumartesi akşamları TRT 1’in en çok seyredilen yapımları arasında yer alan ve Muğla’da çekilen dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceği seyirciyi bir nebze olsun rahatlatmış durumda. Diziden ayrılan oyuncunun ise Muhtar sefer karakterini canlandıran Emin Gürsoy olduğu öğrenildi. şte detaylar!

Muhtar Sefer Kalk Gidelim’e Veda Etti!

TRT 1 ekranlarında 106 bölümdür seyirciyle buluşan Kalk Gidelim’de bu akşam şok bir ayrılık yaşanacak. Dizide 105 bölüm rol alan ve 106. Bölümle birlikte diziye veda edecek Muhtar Sefer karakterinin hikaye gereği Ankara’ya gideceği ve bir daha dizide rol almayacağı öğrenildi. Muhtar Sefer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Emin Gürsoy’un 105 bölümdür oynadığı diziden ayrıldıktan sonra ne yapacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer gibi oyuncuların rol aldığı dizide başarılı oyuncu Emin Gürsoy karakterin özelliği gereği dizide enerjik, neşeli, eğlenceli ve nüktedan birine hayat vermişti. Seyircinin de çok sevdiğikarakterin diziden ayrılması izleyicide üzüntüye neden oldu.

Emin Gürsoy Kimdir?

12 Mayıs 1968 yılında Denizli’de dünyaya gelen usta oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Şu ana kadar pek çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Yeşil Deniz, Bir Yusuf Masalı, Ustura Kemal, Yamak Ahmet, Küstüm Çiçeği, Kış Masalı, Baba Ocağı, Genco, Yeşeren Düşler, Eylül, Canım Annem, Çınaraltı, Hayat bağları, deli Yürek, Üvey Baba, Bu işte Bir yalnızlık Var, Entelköy Efeköy’e karşı, Denizden Gelen, Mutluluk, Sözün Bittiği Yer, The İmam, Derviş, Deli Yürek Bumerang Cehennemi. Oyuncunun Kalk Gidelim’den sonra hangi yapımla görüştüğü ya da rol alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar