13 Mayıs Çarşamba Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

13 Mayıs Çarşamba Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
13 Mayıs Çarşamba günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 13 Mayıs Çarşamba Gününe ait reyting sonuçları!

13 Mayıs Çarşamba gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Atv ekranlarında yeni bölümüyle yayınlanan Kuruluş Osman’ın, tekrarlarıyla İşler Güçler’in ve Güldür Güldür Show’un yayınlandığı ve diğer kanallarda sinema filmlerinin yayınlandığı Çarşamba gününde reyting sıralaması nasıl şekillendi? Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve sona yaklaşıldıkça seyirci sayısını da kademeli olarak arttıran Survivor ve türevleri sıralamada ne yaptı? Tv 8’de Survivor’un yeni bölümüyle yine gün birinciliğine ulaşabildi i yoksa seyircinin çok sevdiği Kuruluş Osman’a kaptırdı? Peki İşler Güçler ve Güldür Güldür Show’un tekrarı ne yaptı? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 13 Mayıs 2020 Salı gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 13 Mayıs Çarşamba 2020

1-      Kuruluş Osman   Atv

2-      Survivor  Tv 8

3-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

4-      Kuruluş Osman Özet   Atv

5-      Esra Erol’da   Atv

6-      Show Ana Haber   Show Tv

7-      Survivor Ekstra   Tv 8

8-      Survivor Özet   Tv 8

9-      Nihat Hatipoğlu İle İftara Doğru

10-   Güldür Güldür Show (Tkr.)   Show Tv

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

Koronavirüs sebebiyle dizilerin yokluğunda adeta krallığını ilan eden Tv 8’in Survivor yarışması sona yaklaşıldıkça daha heyecanlı ve seyirci açısından cazip hale gelmiş durumda. Hemen her gün birinciliğini elde eden yarışma 13 Mayıs Çarşamba akşamı ne yaptı? Gün birinciliğini Çarşamba günlerinin fenomen dizisi Kuruluş Osman’a kaptırdı mı yoksa gün birinciliği ünvanını korudu mu? Diğer kanallar tekrarları yayınlanan dizilerle ve sinema filmleriyle sıralamada nasıl bir sonuç elde etti. Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 13 Mayıs Çarşamba gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte Salı gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 13 Mayıs Çarşamba 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Kuruluş Osman   Atv

3-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

4-      Survivor Ekstra   Tv 8

5-      Kuruluş Osman Özet   Atv

6-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

7-      Her Şey Seninle Güzel (T.S)   Kanal D

8-      Survivor Özet   Tv 8

9-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

10-   Ramazan Sevinci   TRT 1

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

13 Mayıs Çarşamba 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan diziler mi yoksa Atv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman’ mı birinciliği göğüsledi? Tv 8’in Survivor’u sıralamada kaçıncı sırada yer aldı? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Gündüz kuşağında yeni bölümleriyle ekrana gelen Esra Erol’da ve Zuhal Topal’la Sofrada programları ne yaptı? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 13 Mayıs Çarşamba 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Kuruluş Osman   Atv

3-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

4-      Survivor Ekstra   Tv 8

5-      Kuruluş Osman Özet   Atv

6-      Survivor Özet   Tv 8

7-      Esra Erol’da   Atv

8-      Her Şey Seninle Güzel (T.S)   Kanal D

9-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

10-   Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

Not: TİAK’ın aldı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

14-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar