13 Ocak 2023 Cuma Reyting Sonuçları

13 Ocak 2023 Cuma Reyting Sonuçları
Star TV ‘nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Yalı Çapkını’ dizisi tüm gruplarda ismini zirveye yazdırarak büyük bir başarı elde etti

Yalı Çapkını dizisi ‘nden başka ilk 10 ‘a giren diziler hangisi? Esra Erol ‘da listeye kaınc sıradan girdi? MasterChef Türkiye İlk 10 ‘a girebildi mi? Ana haber bültenlerinde son durum ne?Ve merak ettiğiniz diğer sonuçlar yazımızın içeriğinde.İşte detaylar…

13 Ocak 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Star TV ‘nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Yalı Çapkını’ tüm gruplarda ismini zirveye yazdırarak büyük bir başarı elde etti. Yalı Çapkını ‘nın özeti de totalde 4., AB grubunda 6. ve ABC grubunda 8. oldu. Show TV ‘nin Kızılcık Şerbeti dizisi AB grubunda 2., ABC grubunda 6. olurken totalde ise 8. olarak listeye girdi. ATV ‘nin yeni dizisi Ateş Kuşları total ve ABC grubunda 2., AB grubunda ise 3. olarak ilk 10 ‘da kendine yer buldu. Ateş Kuşları dizisinin tekrarı da totalde 10. olarak listeye adını yazdırmayı başardı.

MasterChef Türkiye ‘de ünlüler yarışıyor

MasterChef Türkiye ‘de eğlenceli anların yaşandığı ‘Ünlüler’ bölümü ABC grubunda 10. olarak listeye adını yazdırdı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm gruplarda 5. oldu

Gündüz kuşağının amiral gemisi ATV ‘nin iki programı rekabeti sürüyor.Esra Erol ‘da totalde 3., ABC grubunda 4. ve AB grubunda 7. oldu. Bir diğer iddialı yapım olan Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm gruplarda 5. olarak listede kendine yer buldu.

ATV Ana Haber ABC ve total grubunda 7. oldu

Selçuk Tepeli le Fox Ana Haber ABC grubunda 3., AB grubunda 4. ve totalde 6. olarak listede kendine yer buldu. ATV Ana Haber ise total ve ABC grubunda 7. AB grubunda ise 8. oldu. Bütün gruplarda 9. olarak listeye giren Show Ana Haber ilk 10 ‘da kendine yer bulan bir başka ana haber bülteni oldu. Kanal D Ana Haber ise AB grubunda 10. oldu.

İlk 10 Program

14-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar