Taçsız Prenses Dizisinde Kim Kimdir?

Taçsız Prenses Dizisinde Kim Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve Salı akşamları ekrana gelen Taçsız Prenses dizininde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Fox Tv ekranlarında ilk bölümü Salı akşamı ekrana gelen ve uzun süredir gündemde olan Taçsız Prenses dizisi ilk bölümüyle seyirciden büyük ilgi gördü. MF Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in kaleme aldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Elif Kurtaran ve Seda Akman’ın rol aldığı dizide küçük bir kızın ve ona yardım etmeye çalışan öğretmeninin duygusal ve trajik hikayesi ele alınıyor. Dizide yer alan karakterlerin hikayeleri ise seyirci tarafından merak edilmeye başlandı.

Taçsız Prenses Kim Kimdir?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Taçsız Prenses Dizisinde Kim Kimdir sorusunun cevabını merak edenler için işte cevabı!

İsmail Hacıoğlu (Evgin): Dizinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu tarafından canlandırılan Evgin dizide Masal’ın sınıf öğretmeni karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Evgin dürüst, ilkeli, idealist bir öğretmendir. Evgin, çalıştığı ilkokulda bütün öğrenciler tarafından sevilmektedir. Ancak Evgin öğretmenin karanlık bir yanı da vardır. Yetimhanede büyümüştür ve zenginlere düşmandır. Dizide Masal için her şeyi göze alabilecektir.

Sümeyye Aydoğan (Yağmur): Yağmur, zenginlik ve ayrıcalıklar içinde büyümüştür ancak mutsuz bir kadındır. Geceleri kabuslarla dolu hayatı gündüzleri olur olmadık yerlerde uyuması en büyük özelliklerindendir ve iyi bir piyanist olmak hayalindedir. Ama sahnede uyurum en büyük korkusudur.

Tolga Tekin (Fuat): Masal’ın üvey babasıdır. Dolandırıcı, zevkine düşkün, nihilist ama şeytan tüyü olan biridir. Zehir gibi akıllıdır ama zekasını fesatlığa kullanmaktadır. Herkese her şeyi yapabilecek alkolik bir adamdır. Masal’a şiddet uygulamıyor ancak onu olur olmaz işlere koşarak hayatını mahvediyor.

Elif Kurtaran (Masal): Dizinin hikayesinin üzerine kurulduğu kahraman. Zehir gibi akıllı, elini attığı hemen her işte başarılı, akranları arasında hemen fark edilen pırıl pırıl biri. Güzeller güzeli Masal çocuk yaşında hayatın en zor yanlarını görmüş ve bu da onu çok yıpratmış ve yormuş. Hayatta kalmak için hırsızlık yapmak, yalan söylemek zorunda nitelikli bir dolandırıcı. Annesinin hastalandığından beri neredeyse yalnız yaşıyor. Masal’ın en büyük hayali annesinin yeniden iyileşmesi ve birlikte yaşamaları. Hayat yolculuğunda Evgin öğretmen onun en büyük rehberi.

Feride Çetin (Şirin): Masal’ın canından çok sevdiği annesi. Masalcı, sevgi dolu ama çok hasta. Sadece ama sadece iyiliğe inanıyor. Kalp hastası ve artık Masal’dan ayrı. Şirin, her zaman hayalperest bir kadın. Masal’ı masallarla büyütmüş biri. Şimdi hastanede ve kızından ayrı düşmüş ve hayallerine sığınmış biri.

14-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar