14 Haziran Pazar 2020 Reyting Sonuçları

14 Haziran Pazar 2020 Reyting Sonuçları
14 Haziran Pazar 2020 tarihine ait reyting sonuçları belli oldu. Survivor 2020 ve Çok Güzel Hareketler 2'nin ekrana geldiği gecede en çok izlenen yapım hangisi oldu?

14 Haziran Pazar akşamının reyting sonuçları belli oldu. Hangi yapım gecenin en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 ve her bölümüyle eğlenceli anlar yaşatan Çok Güzel Hareketler 2 yapımları ekrana geldi. Dün akşama ait reyting sonuçlarına göre en çok reyting elde eden yapım hangisi oldu? Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dün akşamın sonuçları.

TV8'den ekrana gelen ve yarışmacıların Dominik Cumhuriyeti'nde verdikleri mücadeleyi izlediğimiz Survivor 2020, gün geçtikçe final bölümüne biraz daha yaklaşıyor. Survivor tutkunları yarışma programının her bölümünde heyecanla ekran başına geçiyor. Öte yandan Kanal D, sahnede skeçlerin oynandığı eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, bölümleriyle kahkaha dolu anlar yaşatıyor. Bir süredir seyircisiz olarak yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, bir süre daha seyircisiz olarak ekrana gelmeye devam edecek. İki programı da takip eden izleyiciler iki programın reytinglerini oldukça merak ediyor. Pazar akşamları birbiriyle rekabet eden programlardan hangisi daha çok izlendi? Bu programlarla rekabet eden bir diğer yapım ise hafta sonları ekrana gelen Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber oluyor. Bir haber bültenine göre oldukça iyi izlenme oranları elde eden FOX Ana Haber, dün nasıl bir izlenme oranı elde etti.

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor 2020, reytingleriyle zirvenin bir numaralı adresi olmayı başarıyor. Adadaki polemikleri ve parkurdaki mücadeleleriyle izleyicilerin ilgisini çeken Survivor 2020, 14 Haziran Pazar akşamında en çok reyting oranı elde eden yapımı olarak hem Total ve hem AB'de reyting sıralamasının 1. sırasında yer aldı. Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber ise Total ve AB'de 2. sıranın sahibi oldu. 3. sıralara gelecek olursak Total'de FOX TV'den ekrana gelen yerli sinema Baba Bizi Eversene 3. sıranın sahibi olurken AB'de Çok Güzel Hareketler 2, 3. sırada yer aldı. Dün akşamın reyting sonuçlarınına detaylı bir şekilde göz atalım.

14 Haziran Pazar 2020 Total Reyting Sonuçları

1 SURVIVOR TV8

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 BABA BIZI EVERSENE (T.S) FOX

4 SURVIVOR EKSTRA TV8

5 SURVIVOR OZET TV8

6 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

7 CIN SEDDI (Y.S) STAR TV

8 HABABAM SINIFI UYANIYOR (T.S) SHOW TV

9 SURVIVOR PANORAMA HAFTA SONU TV8

10 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360

14 Haziran Pazar 2020 AB Reyting Sonuçları

1 SURVIVOR TV8

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

4 SURVIVOR OZET TV8

5 SURVIVOR EKSTRA TV8

6 SHOW ANA HABER SHOW TV

7 HABABAM SINIFI UYANIYOR (T.S) SHOW TV

8 ERKEK GUZELI SEFIL BILO (T.S) SHOW TV

9 BABA BIZI EVERSENE (T.S) FOX

10 CIN SEDDI (Y.S) STAR TV

15-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler