Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir isim daha dahil oldu!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir isim daha dahil oldu!
Başlamasına sayılı günler kalan Sen Çal Kapımı dizisine, Vatanım Sensin ve Deli Gönül gibi dizilerde rol alan Dorukhan Kenger dahil oldu.

MF Yapım tarafından hazırlanan ve FOX TV tarafından ekrana getirilecek olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başlamasına sayılı günler kalan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Daha önce Vatanım Sensin ve Deli Gönül gibi televizyon dizilerinde rol alan Dorukhan Kenger, Sen Çal Kapımı dizisine dahil oldu.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaz dizileri arasında en çok dikkat çeken dizilerden biri olan Sen Çal Kapımı'da Cenk karakterine can verecek Dorukhan Kenger'i yakından tanıyalım.. Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Dorukhan Kenger kimdir?

Dorukhan Kenger, Sen Çal Kapımı dizisinde!

Dorukhan Kenger, 1992 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun oldu. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yaptı. Üniversite hayatını bitirdikten sonra Sadri Alışık Eğitim Merkezi Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim aldı. Cihangi Atölye Sahnesi'nde tiyatroculuk yapan Dorukhan Kenger, Market ve Tiyatro Çantası oyunlarında sahne aldı. Doritos Risk, Atasun Optik, Pepsi ve Misli.com reklamlarında boy gösterdi. 2016 yılında, FOX TV'den ekrana gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol aldı. 2017 yılında, TRT 1'den ekrana gelen Lise Devriyesi ve ardından FOX TV'den ekrana gelen Deli Gönül dizilerinde rol aldı. 2018 yılında, Kanal D'den ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde rol almasının yanı sıra Youtube'da yayınlanan GIF adında bir internet dizisinde rol aldı. 

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan yaz dizileri, bu yıl da ekranları etkisi altına alacak. FOX TV'nin yaz aylarında ekrana taşıyacağı dizilerden birisi olan Sen Çal Kapımı, merakla bekleniyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, önce birbirinden nefret eden ancak zamanla birbirlerine doğru çekilecek iki aşığı canlandırıyor. MF Yapım imzası taşıyan dizinin ekrana geleceği tarih merak ediliyordu. Ekranların yeni dizisi yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Birbirinden önemli insanları oyuncu kadrosunda birleştiren dizinin ne zaman başlayacağı da belli oldu. Bölümleriyle reytingleri zorlayacağının sinyallerini veren Sen Çal Kapımı dizisi, 1 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

16-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar