Mucize Doktor Özge Özder'den flaş açıklamalar: Sizden çok daha fazla üzgünüm!

Mucize Doktor Özge Özder'den flaş açıklamalar: Sizden çok daha fazla üzgünüm!
Mucize Doktor'da Kıvılcım karakterini canlandıran oyuncu Özge Özder, dizinin yeni sezonunda yaşanan değişikliklerle ilgili konuştu. Özder'den şok açıklamalar…

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Mucize Doktor'un yeni sezon çekimleri için Temmuz sonunda sete çıkacağı açıklanmıştı. Dizinin Özge Özder ve Merve Dizdar gibi oyuncularla yollarını ayırdığı haberi ise Mucize Doktor takipçilerinde şok etkisi yaratmıştı. Mucize Doktor'da Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder konuyla ilgili konuştu ve kadro dışı bırakıldığından haberinin olmadığını söyledi.

Özge Özder: Karar benim değil

Mucize Doktor dizisi Fox Tv'nin en çok izlenen yapımlarından biriydi. Koronavirüs salgını sebebiyle erken final yapan dizi, yeni sezon için hazırlanmaya başladı. Senaryosunda ve oyuncu kadrosunda değişiklikler olacağı belirtilen dizide Özge Özder ve Merve Dizdar'la yolların ayrıldığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Özder, "Canlarım, ulaşabildiğiniz her mecradan bana yazıyorsunuz ve bana kızıyorsunuz ama mucize doktor un Kıvılcım ile ilgili aldığı karar benim kararım değil! Çıkan haberlerde ki “ayrıldı” başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden çok daha fazla üzgünüm.. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Mucize Doktor'da değişiklik

Oyuncu Özge Özder, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yapım şirketinin aldığı karar karşısında üzgün olduğunun altını çizdi. Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Merve Dizdar ve Özge Özder gibi isimlerden kadrosu oluşan Mucize Doktor dizisi geçen sezon oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Mucize Doktor yeni sezona, hem senaryoda hem de oyuncularında değişiklik yaparak girmeye hazırlanıyor. Medyaya yansıyan haberlerde Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar ile Kıvılcım karakterinş canlandıran Özge Özder'le yolların ayrıldığı belirtilmişti.

Merve Dizdar da kadro dışı

Mucize Doktor dizisi Taner Ölmez'in canlandırdığı otizmli başarılı bir doktor olan Ali Vefa ile hastane personeli arasında geçen olaylar örgüsüyle çok sevilmiş ve sezonun dikkat çeken projelerinden biri olmuştu. Fox Tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor'un yeni sezon için aldığı yenilik kararları sezon başlayınca etkisini gösterecektir. Damla ve Kıvılcım karakterlerinin dizideki hikayalerinin bitmesi Merve Dizdar ve Özge Özder için de sürpriz olmuş gibi görünüyor. Yakın zamanda canlı yayın yapan ikili Mucize Doktor dizisinde ne kadar mutlu olduklarını anlatmışlardı.

14-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar