14 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

14 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
14 Mayıs Perşembe günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 14 Mayıs Perşembe Gününe ait reyting sonuçları!

14 Mayıs Perşembe gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Kanallarda yayınlanan tekrar bölümler ve yerli ve yabancı sinema filmlerinin bolca olduğu yeni bölümlerin iki üç programla sınırlı kaldığı 14 Mayıs Perşembe günü ilk 10 sıralaması her zamanki gibi şekillendi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık son bölümlerine yaklaşılan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 her zamanki gibi tüm gruplarda yine liderliğe mi oturdu yoksa sıralamada değişiklik yaşandı mı? Kanallarda yayınlanan tekrar bölümler ve şu sıralar ana haberler arasındaki yarışta kim öne geçti? Show Tv’nin artık her akşam görmeye alıştığımız Güldür Güldür Show’u sıralamaya girebildi mi? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 14 Mayıs 2020 Perşembe gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 14 Mayıs Perşembe 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Esra Erol’da   Atv

4-      Şark Bülbülü (T.S)   Show Tv

5-      Survivor Ekstra   Tv 8

6-      Show Ana Haber   Show Tv

7-      Atv Ana Haber   Atv

8-      Survivor Özet   Tv 8

9-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

10-   Nihat Hatipoğlu İle İftara Doğru

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

Dizilerin yokluğunda televizyon kanalları adeta tekrar bölümlere ve yerlive yabancı sinema filmlerine emanet edilmiş durumda. Eskiden olduğu gibi show, müzik, yarışma programları da olmayınca seyirci kanallarda daha önce yayınlanmış ve en çok seyredilirliğe ulaşmış yapımların tekrarlarıyla yetinmek zorunda kalıyor. Bu durum da birazda olsa öne çıkan yapımlara ya da yeni bölümü yayınlanan Survivor’a yarıyor. Tv 8’in Survivor yarışması sona yaklaşıldıkça daha heyecanlı ve seyirci açısından cazip hale gelmiş durumda. Hemen her gün birinciliğini elde eden yarışma 14 Mayıs Perşembe akşamı ne yaptı? Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 14 Mayıs Perşembe gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte Salı gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 14 Mayıs Perşembe 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

5-      Şark Bülbülü (T.S)   Show Tv

6-      Sen Kimsin (T.S)   Star Tv

7-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

8-      Survivor Özet   Tv 8

9-      Aramızda Kalsın (Tkr)   Star Tv

10-   Mucize Doktor (Tkr)   Fox Tv

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

14 Mayıs Perşembe 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan diziler mi yoksa Tv 8’in Survivor’u mu sıralamada öne çıktı? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Gündüz kuşağında yeni bölümleriyle ekrana gelen Esra Erol’da ve Zuhal Topal’la Sofrada programları ne yaptı? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 14 Mayıs Perşembe 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

5-      Şark Bülbülü (T.S)   Show Tv

6-      Survivor Özet   Tv 8

7-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

8-      Esra Erol’da   Atv

9-      Kanal D Ana Haber   Kanal D

10-   Sen Kimsin (T.S)   Star Tv

Not: TİAK’ın aldı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

15-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar