15 Mayıs Cuma Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

15 Mayıs Cuma Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
15 Mayıs Cuma günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 15 Mayıs Cuma Gününe ait reyting sonuçları!

15 Mayıs Cuma gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Kanallarda yayınlanan tekrar bölümler ve yerli ve yabancı sinema filmlerinin bolca olduğu yeni bölümlerin iki üç programla sınırlı kaldığı 15 Mayıs Cuma günü ilk 10 sıralaması nasış şekillendi. Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar mı yoksa Tv 8’in Survivor’u mu ipi birincilikle göğüsledi? Show Tv ekranlarında artık her gün görmeye başladığımız Güldür Güldür Show mu yoksa Fox Tv ekranlarında pirime time kuşağında haftanın finali bölümüyle ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada mı liderliği aldı? Hangi haber bülteni lider oldu, Fox Ana haber’i tahtından eden oldu mu? Kuşak programlarında sıralama nasıl şekillendi? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 15 Mayıs 2020 Cuma gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 15 Mayıs Cuma 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Arka Sokaklar   Kanal D

3-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

4-      Esra Erol’da   Atv

5-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

6-      Arka Sokaklar Özet   Kanal D

7-      Survivor Özet   Tv 8

8-      Show Ana Haber   Show Tv

9-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

10-   Survivor Ekstra   Tv 8

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

15 Mayıs Cuma günü AB grubunda reyting sıralaması ilk 10 nasıl şekillendi. Yeni bölümüyle ekrama gelen tek dizi olan Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar nasıl bir sonuç elde etti? Tv 8’in artık gün birincisi olmaya alıştığımız ve ilk 10’da en az üç yapımı olan Survivor liderliği korudu mu yoksa Arka Sokaklar’a karşı geriye mi düştü? Sinema filmleri ve tekraraları yayınlanan dizilerin tekrarları nasılbir sonuç aldı? Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber tahtını korudu mu yoksa dier kanalların ana haberleri onu yerinden mi etti? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 15 Mayıs Cuma gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte Salı gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 15 Mayıs Cuma 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show   Show Tv

4-      Arka Sokaklar   Kanal D

5-      Survivor Ekstra   Tv 8

6-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

7-      Güldür Güldür Show Özet   Show Tv

8-      Beyaz Show Özel   Kanal D

9-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

15 Mayıs Cuma 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan diziler mi yoksa Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar mı liderliği elde etti? Tv 8’in Survivor’u sıralamada nasıl bir sonuç ede etti? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Gündüz kuşağında yeni bölümleriyle ekrana gelen Esra Erol’da ve Zuhal Topal’la Sofrada programları ne yaptı? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 15 Mayıs Cuma 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show   Show Tv

4-      Arka Sokaklar   Kanal D

5-      Survivor Ekstra   Tv 8

6-      Survivor Özet   Tv 8

7-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

8-      Esra Erol’da   Atv

9-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

10-   Kanal D Ana Haber

Not: TİAK’ın aldı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

16-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar