Merve Boluğur ve Şahan Gökbakar sosyal medyada neden atıştı!

Merve Boluğur ve Şahan Gökbakar sosyal medyada neden atıştı!
Merve Boluğur ve Şahan Gökbakar, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini hedef aldılar. İki ünlü oyuncu birbiriyle neden atıştı?

Şahan Gökbakar ile Merve Boluğur arasında meydana gelen sosyal medya atışması günün en çok konuşulan magazin konularından biri oldu. Merve Boluğur'un attığı hikayeye Şahan Gökbakar'ın esprili bir dille takılması ikili arasındaki tartışmanın fitilini ateşledi. Merve Boluğur, Şahan Gökbakar'ın kendisine takılmasının ardından tokat gibi bir cevap verdi. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla birbirine hedef alan, iki ünlü oyuncu neden atıştı. İşte konunun tüm detayları.

Her şey Merve Boluğur'un paylaşımıyla başladı

Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Instagram hesabına eklediği hikaye ile gündeme oturdu. Söz konusu hikayede Merve Boluğur, bitirdiği 40 parçalık bir puzzle görselini "Bitti" notunu ekleyerek takipçileriyle paylaştı. Üzerinde külkedisi baskısı olan puzzle, sosyal medyada alay konusu oldu.

Şahan Gökbakar, Merve Boluğur'un paylaşımıyla dalga geçti

Sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları paylaşımlarda Merve Boluğur'un attığı hikayeyle dalga geçti. Komedyen Şahan Gökbakar da boş durmadı ve Instagram hikayesinde Merve Boluğur'a takıldı. Şahan Gökbakar hikayesinde 3 parçalık bir puzzle görselini tıpkı Merve Boluğur gibi "Bitti" notuyla takipçileriyle paylaştı. Şahan Gökbakar, Merve Boluğur'un paylaşımıyla kendine has bir şekilde dalga geçmiş oldu.

Merve Boluğur'dan tokat gibi cevap

Merve Boluğur'un Şahan Gökbakar'a cevabı ise oldukça sert oldu. Şahan Gökbakar'ın paylaşımına bozulan Merve Boluğur, Şahan Gökbakar'ı hiç beklemediği bir yerden vurdu. Instagram paylaşımında balkonlu bir ev maketini "Sen bırak bu puzzle makete başla" notuyla paylaştı. Herkes başta Merve Boluğur'un neden böyle bir paylaşım yaptığını anlayamadı. İnsanların kafasında oluşan soru işaretleri, paylaşımın ne anlama geldiği ortaya çıkınca dağıldı. Merve Boluğur, öyle bir paylaşım yaptı ki, yaptığı paylaşımla herkesi 10 yıl geriye götürdü. 

Şahan Gökbakar, bundan tam 10 yıl önce Berrak Tüzünataç ile bir balkonda görüntülenmişti. Balkonda öpüşürken yakalanan Berrak Tüzünataç ve Şahan Gökbakar, magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Üzerinden geçen uzun yılların ardından unutulmaya yüz tutmuş bu görüntüler, Merve Boluğur'un paylaşımıyla yeniden akıllara geldi. 

Merve Boluğur'un balkon paylaşımının ardından Şahan Gökbakar, balkon olayının gündeme gelmesinden rahatsız olacak ki yaptığı paylaşımı Instagram hesabından kaldırdı. Bunun üzerine Merve Boluğur da balkon paylaşımını Instagram hesabından kaldırdı.

14-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar