14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçları açıklandı!

14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçları açıklandı!
14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçları açıklandı. Perşembe günü reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu? Bir Zamanlar Çukurova reyting sonuçları.

14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçları açıklandı. Perşembe günü reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu? Bir Zamanlar Çukurova reyting sonuçları. En sevilen dizilerin yer aldığı Perşembe gününde seyirci hangi dizinin daha çok izlendiğini merak etmeye başladı.

Atv ekranlarının başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, her zaman ki gibi yepyeni bölümü ile en çok ilgi gören projelerden birisi oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yanı sıra yine ekranlara yeni gelmeye başlayan ancak kısa sürede adından çok kez söz ettiren dizi Vurgun, gerek ekranların başındakilerden gerekse sosyal medyada en çok konulan diziler arasında yer aldı. Show Tv ekranlarının yeni dizileri arasında yher alan Çarpışma ise soluk kesen bölümü ile yine ekranlardaydı. Peki hangi dizi reyting sıralamasında başarıyı yakaladı. 14 Şubat Perşembe günü reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu? İşte 14 Şubat Perşembe günü reyting sonuçları...

14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçları

14 Şubat Perşembe günü reyting sonuçlarına göre, Atv ekranlarının dizisi Bir Zamanlar Çukurova 32,03 share ilk sırada yer alırken, Fox Tv ekranlarının haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 21,32 share ile ikinci sırada yer aldı. Ve Yine Bir Zamanlar Çukurova dizisinin özet bölümü 16,81 share ile üçüncü sırada yer aldı.

14 Şubat Perşembe 2019 Reyting sonuçlarına göre AB grupta, Bir Zamanlar Çukurova dizisi 26,55 share ile ilk sırada, Fatih Portakal İle Fox Ana Haber programı 24,63 share ile ikinci sırada, Çarpışma dizisi ise 13,60 share ile üçüncü sırada yer aldı.

 

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına bakacak olursak;

Total grupta Atv kanalının dizisi Bir Zamanlar Çukurova 31,44 share ile ilk sırada, Fox Tv kanalının haber programı Fatih Portakal ile Ana Haber 21,90 share ile ikinci sırada, Atv kanalının dizisi Bir Zamanlar Çukurova özet bölümü 16,10 share ile üçüncü sırada yer almıştı.

Ab grupta ise, a Atv kanalının dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28,97 share ile ilk sırada, Fox Tv kanalının haber programı Fatih Portakal ile Ana Haber 27,84 share ile ikinci sırada, Atv kanalının dizisi Bir Zamanlar Çukurova özet bölümü 15,86 share ile üçüncü sırada yer almıştı.

15-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar