14 yaşındaki kız yaşadıklarını 'Neler Oluyor Hayatta' programına anlattı

14 yaşındaki kız yaşadıklarını 'Neler Oluyor Hayatta' programına anlattı
14 yaşındaki kız yaşadıklarını 'Neler Oluyor Hayatta' programına anlattı. 14 yaşında amcasının oğlu tarafından cinsel istismara uğrayan kız.

14 yaşındaki kız yaşadıklarını 'Neler Oluyor Hayatta' programına anlattı. 14 yaşında amcasının oğlu tarafından cinsel istismara uğrayan kız. Neler Oluyor Hayatta programı sunucuları kimler? Neler Oluyor Hayatta programı saat kaçta? Neler Oluyor Hayatta canlı izle. Hakan Ural kimdir? Nur Tuğba Namlı kimdir? Kanal D izle.

Kanal D ekranlarının sevilen sabah programı Neler Oluyor Hayatta programında bugün 14 yaşındaki küçük kızın yaşadığı olaylar ele alındı. 14 yaşındaki ortaokul öğrenci F.D. Neler Oluyor Hayatta programına bağlanarak yaşadıklarını anlattı. 

Diyarbakır'da amcasının oğlu tarafından cinsel saldırıya uğrayan 14 yaşındaki F.D., olay günü yengesinin kendisini çocuklarla oynamak için bahçeye çağırmasının üzerine amcasının oğlu M.D. ile birlikte kendisini üst katta bir odaya kilitlediklerini ifade etti. Kendisine şiddet uygulandığını anlatan küçük kız, 'Sopayla saldırdı, sırtıma, ayağıma, elime vurdu, dudaklarımı kan içinde bıraktı.' sözlerini kullandı.

Daha önce amcasının oğluna ablasını istediklerini ancak babasının 'iki eşinize de şiddet uyguluyorsunuz, ikisi de kocaya kaçtı' sözleri ile geri çevirdiğini dile getiren 14 yaşındaki kız daha sonra da benim için istemeye geldiler ancak babam yine kabul etmedi dedi. Ardından yaşanan olayların sonucunda küçük yaşındaki kız durumu ablasına anlattı. Daha sonra taraflardan şikayetçi olan kız adli tıp raporlarının henüz gelmediğini dile getirdi.

Kanal D ekranlarının sevilen sabah programı Neler Oluyor Hayatta, hafta içi her gün 09:00'da sizlerle!

Hakan Ural kimdir?

10 Mayıs 1967 yılında dünyaya gelen Hkan Ural, İstanbul doğumludur. 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan Hakan Ural, eğitimini tamamladıktan sonra Mavi Yolculuk filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. Bir çok dizi ve filmde rol alan Hakan Ural, günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapmaktadır.

Nur Tuğba Algül kimdir?

15 Haziran 1983 yılında dünyaya gelen Nur Tuğba Algül, Mersin doğumludur. Var mısın Yok musun yarışması ile televizyon dünyasına adım atan Nur Tuğba Algül, sunuculuk hayatına adım atmıştır. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapmaktadır.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar