Masumlar Apartmanı oyuncusu kendisine hakaret eden takipçisine dava açtı!

Masumlar Apartmanı oyuncusu kendisine hakaret eden takipçisine dava açtı!
Masumlar Apartmanı oyuncusu kendisine hakaret eden takipçisine dava açtı! Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir?

Masumlar Apartmanı oyuncusu kendisine hakaret eden takipçisine dava açtı! Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı canlı izle. Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi. Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Trt 1 Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm izle. Masumlar Apartmanı izle. Masumlar Apartmanı ile ilgili tüm gelişmeler.

Masumlar Apartmanı oyuncusu kendisine hakaret eden takipçisine dava açtı!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin Hasibe karakteri ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. İşte detaylar..

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Masumlar Apartmanı dizisinde Hasibe karakterine hayat veren Açelya Devrim Yılhan, sosyal medya hesabından kendisine hakaret içerikli mesajlar atan takipçisini mahkemeye verdi. Oyuncu Açelya Devrim Yılhan'a 'Ezik, aptal, döveceğim seni' ve bezeri mesajlar yollayan daha sonra ise bu yazışmaları yayınlanan hayranın kimliği belirlendikten sonra kişi mahkemye verilerek, kişilerin huzurunu bozma, hakaret, tehdit, ifşa suçlarından 7 yıla kadar hapsi istendi.

 'Aşırı kıl oldum sana aptal, fena şekilde seni dövmek istiyorum. Gidip şikayetçi olursun en fazla, sonra yeniden darp' gibi mesajlar atan 25 yaşındaki hayran Çağrı Gümüşler hakkında soruşturma başlatılarak, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve tehdit etme, kendisi ile yapılan haberleşmenin gizliliğini ifşa etme' suçlarından 7 yıla kadar hapsi istendi.

Açelya Devrim Yılhan kimdir?

2 Eylül 1985 yılında dünyaya gelen Açelya Devrim Yılhan, Ankara doğumludur. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda tamamlayan Açelya Devrim Yılhan, Leyla ile Mecnun dizisinde Eylül karakterine hayat vererek oyunculuğa adım atmıştır. Unutma Beni, İnadına Yaşamak, Ve Panayır Köyden Gider, Deniz Yıldızı, Adam Ve Çocuk, Leyla ile Mecnun, Kalbimin Sultanı, Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı, Şevkat Yerimdar gibi yapımlarda rol alan Açelya Devrim Yılhan, günümüzde ise Trt 1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde Hasibe karakterine hayat vermektedir.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar