15 Mart 2024 reyting sonuçları

15 Mart 2024 reyting sonuçları
15 Mart 2024 reyting sonuçları belli oldu. Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar, Arka Sokaklar , Kara Ağaç Destanı ve Ateş Kuşları rekabeti cuma reytinglerine damga vurdu.

15 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting verilerine göre günün en çok izlenen yapımı hangisi oldu? Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını, Gaddar, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları dizilerinin yayınlandığı bu zorlu günde zirveye adını kim yazdırabildi? İşte 15 Mart Cuma gününe ait reyting sonuçları;

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici kategorisinde günün en çok izlenen yapımı Show TV'nin sevilen dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’ oldu. Star TV'de yayınlanan, yayınlandığı ilk günden bu zamana izleyicinin beğenisini kazanan ‘Yalı Çapkını’ listenin ikinci sırasında günü tamamladı. Üçüncü sırada Atv'nin gündüz kuşağı programı ‘Esra Erol’da yer aldı. ‘Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber’ dördüncü sırada günün tamamlarken, ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin özet bölümü listenin beşinci sırasında yer aldı.

Günün diğer iddialı yapımlarından biri olan ‘Gaddar’ altıncı sırada yer alırken, ‘Arka Sokaklar’ yedinci, ‘Kara Ağaç Destanı’ ise sekizinci sırada günü tamamlayabildi. Günün diğer dizisi ‘Ateş Kuşları’ ise ilk onda yer alamadı.

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 YALI CAPKINI STAR TV
3 ESRA EROL'DA ATV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
6 GADDAR NOW
7 ARKA SOKAKLAR KANAL D
8 KARA AGAC DESTANI TRT 1
9 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

 

AB REYTİNGLERİ

AB izleyici kategorisinde de zirvenin adı değişmedi. Yayınlandığı ilk günden bu zamana reyting listelerini kasıp kavuran ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisi burada da günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Dizinin özet bölümü listenin ikinci sırasında yer aldı. ‘Yalı Çapkını’ dizisi üçüncü, ‘Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber’ dördüncü sırada yer alırken, ‘Gaddar’ beşinci sırada günü tamamladı. Günün diğer dizileri ‘Arka Sokaklar’ ve ‘Ateş Kuşları' ilk onda yer alamadı. TRT'nin yeni dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ onuncu sırada yer aldı.

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
3 YALI CAPKINI STAR TV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 GADDAR NOW
6 ANA HABER TRT 1
7 YALI CAPKINI (OZET) STAR TV
8 RAMAZAN SEVINCI TRT 1
9 IDDIALARIN AKSINE TRT 1
10 KARA AGAC DESTANI TRT 1

 

20+ABC1 REYTİNG SONUÇLARI

ABC1 izleyici kategorisinde de sıralama da büyük bir değişiklik görülmedi. ‘Kızılcık Şerbeti’ burada da birinci sırada yer alarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. ‘Yalı Çapkını’ ise ‘Kızılcık Şerbeti’ni takip ederek Cuma günü en çok izlenen ikinci dizi oldu. ‘Arka Sokaklar’ ve ‘Ateş Kuşları’ total izleyici kategorisi dışında varlık gösteremedi. ‘Gaddar’ ise ABC1'de de beşinci sırada yer alarak günün en çok izlenen üçüncü dizisi oldu.

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 YALI CAPKINI STAR TV
3 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 GADDAR NOW
6 ESRA EROL'DA ATV
7 YALI CAPKINI (OZET) STAR TV
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 KARA AGAC DESTANI TRT 1
10 HIKAYELERLE 40 HADIS ATV
16-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler