Hande Erçel yeni dizisinden neden ayrıldı?

Hande Erçel yeni dizisinden neden ayrıldı?
Hande Erçel, oyuncu kadrosuna yeni dahil olduğu diziden ayrılmak zorunda kaldı? Hande Erçel yeni dizisinden neden ayrıldı?

Ekranların sevilen yüzlerinden Hande Erçel, 2 dizide birden rol almaya hazırlanıyordu. Bu diziler FOX TV'de yayınlanacak Sen Çal Kapımı ve Blu TV'de yayınlanacak Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizileri idi. Ancak Hande Erçel, son anda rol alacağı dizilerin birinden ayrılmaya karar verdi. Hande Erçel hangi dizisinden ayrıldı? Hande Erçel yeni dizisinden neden ayrıldı?

Hande Erçel, Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinden ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'den peş peşe yeni haberler gelmişti. Önce FOX TV'den ekrana gelecek Sen Çal Kapımı dizisinde rol alacağını öğrendik. Bu dizide Kerem Bürsin ile birlikte başrolde rol alacak. Bu haberin ardından Blu TV'den ekrana gelecek Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinde rol alacağı açıklandı. Bu dizide de Burak Deniz ve Ali Atay ile birlikte başrolleri paylaşacaktı. Buna karşın Hande Erçel, daha önce rol almak için anlaşmaya vardığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinden ayrılmaya karar verdi. Haberin duyulmasından sonra herkes şaşırdı ve Hande Erçel'in yeni dizisinden neden ayrıldığını sorgulamaya başladı. 

Önümüzdeki günlerde Hande Erçel'in rol alacağı Sen Çal Kapımı ve Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizilerinde çekimlerin başlaması bekleniyordu. Dizilerin çekim tarihlerinin birbiriyle çakışması nedeniyle Hande Erçel'in bir seçim yapması gerekti. Hande Erçel, iki diziden yalnızca birinde rol alabilirdi. Hande Erçel de seçimini Sen Çal Kapımı dizisinden yana kullandı.  Böylece güzel oyuncu Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisine veda etmiş oldu. Hande Erçel, yakın zamanda dizideki partneri Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisi için kamera karşısına geçecek.

Yarım Kalan Aşklar Dairesi ile ilgili son bilgiler

Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisi internet platformu Blu TV üzerinden yayınlanacak. Daha önce Hande Erçel ile birlikte Aşk Lafan Anlamaz ve bunun yanında Bizim Hikaye dizilerinde boy gösteren Burak Deniz, Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinde rol alacak. Burak Deniz'in yanı sıra son dönemde daha çok yönetmenliğiyle gündeme gelen Ali Atay da rol alacak. Hande Erçel de dizide rol alacaktı ancak son dakika kararıyla diziden ayrılmaya karar verdi. Hande Erçel'in yerine hangi ismin diziye katılacağı büyük bir merak konusu.

TIMS & B tarafından hazırlanan Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinin yönetmenliğini Umut Turgay yapacak.  Senaryoyu ise Ethem Özışık, Hakan Bonomo ile Ercan Uğur kaleme alıyor.

17-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler