Mucize Doktor Taner Ölmez'den Müslüm Gürses'le ilgili itiraf!

Mucize Doktor Taner Ölmez'den Müslüm Gürses'le ilgili itiraf!
Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle gönüllere taht kuran Taner Ölmez, katıldığı bir programda Müslüm Gürses'le ilgili yaşadığı olayı samimi bir şekilde anlattı.

Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor’un başarılı başrol oyuncusu Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez'den ilginç bir itiraf geldi. Son zamanların başarılı oyuncusu Ölmez, 2018 yılında başından geçen ilginç bir olayı paylaştı. Genç oyuncu, Youtube’de Bora Talat Oyacı ile yaptığı söyleşide samimi açıklamalarda bulunurken, Müslüm Gürses ile ilgili yaşadığı bir anıyı anlattı. Müslüm filminde de rol alan Taner Ölmez, Gürses yaşasaydı ona ne söylemek istediğini açıkladı.

Taner Ölmez Müslüm filminde yer almıştı

Bora Talat Oyacı ile Taner Ölmez arasında samimi bir havada geçen söyleşide Müslüm filmi de konuşuldu. Ölmez Müslüm filmiyle ilgili konuşurken daha önce hiç bahsetmediği bir anısını da anlattı. Müslüm filminde Taner Ölmez, Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet Arpacı’yı oynamıştı. Ölmez filmde oynamaya başlamadan Müslüm Gürses’in hayatıyla ilgili araştırma yapmış. Müslüm Gürses’in kardeşini oynayacağını öğrendiğinde çok heyacanlandığını anlatan Taner Ölmez, ayrıca Gürses’in hayatından çok etkilendiğini ifade etti. Genç oyuncu Taner Ölmez, "Çok sevdiğim bir insandı. Baktım ki Müslüm Gürses en çok kardeşini seviyor ve ben Müslüm Gürses’in en sevdiği kişiyi oynayacağım, bundan daha büyük bir şans var mı?" diyerek duyduğu mutluluğu anlattı.

Ölmez’in Müslüm Gürses’le Karşılaşması

Hayatında Müslüm Gürses’le bir kez karşılaştığını söylüyor Taner Ölmez. Ölmez çok kısa süren bu karşılaşma anını mutlulukla hatırlıyor ve şöyle anlatıyor; "Bundan çok çok yıllar öncesinde bir keresinde Müslüm Baba ile Ataköy’de karşılaştım. Rahatsız ettim Baba’yı. 'Baba merhaba. Seni gördüm çok mutlu oldum dedim. Tamam tamam. Hadi görüşürüz’ dedi… Kaçtı gitti baba." Taner Ölmez vefat eden ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses ile karşılaşmasını eğlenceli bir şekilde anlatırken, vefatından sonra kardeşini oynamasını ise tevafuk olarak görüyor. Ölmez, Gürses'e hayatta olsa ne söylemek isterdin sorusuna ise "Bak o çocuk yıllar sonra kardeşini oynadı" demek isterdim" diye cevapladı. Taner Ölmez, Müslüm Gürses’in vefatı sonrasında çekilen Müslüm filminde kardeşi Ahmet Arpacı karakerini canlandırmıştı.

15-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar