15 Yıllık Küslük Bitti Eski Dostlar Barıştı!

15 Yıllık Küslük Bitti Eski Dostlar Barıştı!
Ünlü iki isim olan İbrahim Tatlıses ile Ebru Yaşar arasında 15 senedir süren küslük sonunda bitti. İki ünlü isim 15 yıl sonra barıştı.

Müzik dünyasının ve magazin basının en gözde isimlerinden olan ve yaptığı her davranış, söylediği her söz olay olan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar yılbaşı özel programı için çekimlere başlamadan önce çok önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı özellikle yıllar sonra yeniden ekranlara çıkmaya başlayan ve yeniden program yapmaya başlayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında yaptı sürpriz açıklamayla bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti. Yıllar önce birbirine küsen ve aradan geçen 15 yıla rağmen bu küslüğü bir türlü bitirmeyen ikili sonunda barıştı. Açıklamayı yapan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar aralarındaki küslün bittiğini açıkladı. İşte haberin detayları!

15 Yıllık Küslük Bitti!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Ebru Yaşar’la Yılbaşı Özel programının çekimleri için kamera karşısına geçmeden önce açıklamalarda bulundu. Tv 100 kanalında yayınlanacak programın çekimleri öncesi Yaşar sorulara cevap verdi. İbo Show’a konuk olan Ebru yaşar “yıllar sonra küslümüze son verdik. Çok duygusal bir program oldu. Biz beş sene çalışıp 15 sene küs kalan bir patron sanatçı ilişkisi yaşadık. Ama o küskünlüğe son verdik” ifadelerini kullandı. Yıllardır küs kalan iki ünlü isim bugün tekrar barışırken yıllar önce ünlü isim Ebru Yaşar İbrahim Tatlıses Hakkında çarpıcı ifadelere yer vermişti. Ünlü isim Ebru Yaşar yıllar önceki ifadelerinde “insan sevdiğine kırılır. Bizim onunla çok güzel albümlerimiz oldu. Benim klibimde oynadı, ben onun klibinde oynadım. Onun bana kattıklarını inkar edemem. İbrahim Tatlıses Türkiye’de çok sevilen bir ses, çok güçlü bir yorumcu. Benim için sadece bu, yanlış anlaşılayım istemem. Onun yanında olmam benim için okul olmuştur. Neden küstüğümüzü ben de bilmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

2020 Yılına Çok Güzel Eser Bıraktım!

Yılbaşı için hazırladığı programla ilgili de konuşan Yaşar “yılbaşı akşamı müziğe doyacağız. Sadece müzik dinlediğiniz ve şarkılar söylediğimiz bir akşam olacak. Beni ben yapan şarkılarla sevenlerimin karşısında olacağım” ifadelerini kullandı. Pandemi dönemi hariç 2020 yılının kendisi adına mutlu geçtiğini belirten Yaşar “müzik adına 2020’ye çok güzel bir eser bıraktım. Ama sahnelere çıkamadık. Şarkılarımızı söyleyemedik. Dışarı çıkamadık, sevdiklerimize sarılamadık. İnşallah bütün dileğim bugünlerin bir an önce bitmesi” ifadelerini kullandı.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar