Can Yaman bölüm başı 925 bin liraya anlaştı!

Can Yaman bölüm başı 925 bin liraya anlaştı!
Ünlü oyuncu Can Yaman yaptığı dizi anlaşmasıyla gündemde. Yakışıklı oyuncu Can Yaman bölüm başı 925 bin liraya anlaştı! İşte Can Yaman'ın anlaşma yaptığı o dizi!

Yaz döneminde Gold Film projesi olan Bay Yanlış dizisiyle ekrana gelen Can Yaman yeni bir dizi için anlaşma imzaladı. Uzun zamandır attığı her adım olay olan Can Yaman bu kez yaptığı dizi anlaşması ile gündemde. Yakışıklı oyuncu Can Yaman İtalya'da imzaladığı dizi anlaşması ile bölüm başı 925 bin tl kazanacak. Posta gazetesinden Bekir Saçar'ın haberine göre ünü Türkiye'yi aşan oyuncu Can Yaman İtalya'da 10 bölümlük bir dizi için bölüm başı 100 bin Euro'luk anlaşma yaptı.

Can Yaman'ın yeni projesi belli oldu

Can Yaman Star Tv'de yayınlanan Erkenci kuş dizisi ile tanınmış ve başarılı performansıyla ekranların aranan başrollerinden biri oldu. Yaz sezonunda da Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış dizisinde Özge Gürel'le başrol oynayan Can Yaman'ın ünü sınırları aşmıştı. Sevilen oyuncu Can Yaman geçen yıl yaptığı Roma ve Yunanistan seyahatlerinde yüzlerce hayranı tarafından karşılanmış ve polis önlem almak durumunda kalmıştı. Yakışıklı oyuncu kısa sürede büyük bir üne kavuşurken İtalya'da yaptığı dizi anlaşması ile de bu ününü daha da arttıracak gibi görünüyor. Ünlü yıldız şimdiden yurt içi ve yurt dışında önemli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda.

Can Yaman İtalya'nın ünlü karakteri Sandokan'ı canlandıracak

Can Yaman İtalya'da çekilecek 10 bölümlük Sandokan isimli dizide başrol olarak yer alacak. Bay Yanlış dizisinden sonra İtalya'daki bir yapım şirketiyle anlaşma imzalayan Can Yaman bu şirket aracılığıyla Sankodan dizisi için 100 bin Euro'luk anlaşma imzaladı. İtalya'nın ünlü bir karakteri olan Sandokan'ı canlandıracak Can Yaman'ın sıkı bir hazırlık ve çalışma dönemine gireceği ve rolü için hazırlanacağı belirtildi. 2021'de çekimlerine başlanacak dizi şimdiden merak edilirken Can Yaman hayranları diziyi heyecanla bekliyor. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman dünyaca ünlü bir yıldız olma yolunda ilerliyor. Yeni yılda çekimlerinin başlaması planlanan İtalyan dizisi Sandakon şimdiden merak edilmeye başlandı.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar