Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan Ayrıldığını Duyurdu!

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan Ayrıldığını Duyurdu!
Geçtiğimiz aylarda birliktelikleri olay olan ve günlerce magazin basınında ve sosyal medyada konuşulan Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu ikilisi ayrıldılar. İşte detaylar!

Magazin basınında bugün gündeme düşen ve bir anda ilk sıralara kadar yükselen bir haber herkeste “yine mi o konular” yorumunu yaptırdı. Aylar önce sosyal medya ve magazin basınında günlerce konuşulan ve aralarında aşk var yok, eşinden boşandı boşanıyor konuşmalarının uzun uzun konuşulduğu Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ayrıldığı iddia edildi. Güzel sunucu Ece Erken’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım bir anda magazin basınında ve sosyal medyada olay olurken paylaşım ikilinin ayrıldığı şeklinde yorumlandı. Çiftler tarafından henüz tam olarak bir açıklama yapılmasa da ayrılın gerçek olduğu söyleniyor.

Ayrıldılar!

Sunucu Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu arasında var olduğu iddia edilen ilişki bundan aylar önce günlerce gündemde kalmış ve taraflar önceleri bu aşkı itiraf etmemiş ancak daha sonra bu ilişki ortaya çıkmıştı. Ece Erken ve sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu bir ilişki yaşamaya başlamışlar ve bu ilişki magazin basınında günlerce konuşulmuştu. Evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu daha sonra haziran ayında eşinden boşanmıştı. İlişkilerini boşanmanın ardından rahatça yaşamaya başlayan ikili geçtiğimiz temmuz ayında yollarını ayırmışlar ancak bu ayrılık kısa sürmüş ve sonrasında barışan ikili birlikte tatil yapmışlardı. Bugün Ece Erken’in sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ise bu aşkın bittiği şeklinde yorumlandı. Ünlü sunucu Ece erken paylaşımında “benim de hayatımda kimse yoktur, sevgiler” ifadelerini kullandı. Henüz Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından bir açıklama yapılmazken bu ayrılığın kesin mi olduğu yoksa çiftin tekrar mı barışacağı şimdilik bilinmiyor.

Neler Yaşanmıştı?

Geçtiğimiz aylarda Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı uzun süre konuşulmuştu. Sunucu Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikteler söylemlerine cevap verirken “9 ay önce dava açılmış ve ayrı evde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım” ifadelerini kullanmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşandığı eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurarak “gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldı duaları kimisi de aldığı ahları.” İfadelerini kullanmıştı

27-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar