16 Haziran Salı 2020 Reyting Sonuçları ve Sıralaması

16 Haziran Salı 2020 Reyting Sonuçları ve Sıralaması
16 Haziran Salı gününde izleyiciler neleri izledi? Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 sıra nasıl oluştu? 16 Haziran Salı günü reyting sonuçları ve sıralaması.

16 Haziran Salı gününün reyting sonuçları ve sıralaması açıklandı. Total, AB ve ABC gruplarında reyting sıralaması nasıl oluştu? Survivor 2020 reyting sonucu. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne kadar izlendi? Dün akşama ait reyting sonuçlarını ve sıralamasını sizlerle paylaşıyoruz. 3 farklı grupta hangi yapım daha çok izlendi?

16 Haziran Salı Reyting Sonuçları ve Sıralaması

Survivor 2020 her zaman olduğu gibi heyecan dolu bölümüyle ekranlardaydı. TV8'den ekrana gelen ve aralıksız her gün yayınlanan Survivor 2020, elde ettiği reyting oranlarıyla her zaman reyting sıralamasında birinci sırada görmeye alıştığımız bir yarışma programı oldu. Büyük ilgi gören yarışma programı herkesi ekran başına kilitlemeyi başarıyor ancak bu kez güçlü bir rakip ile karşı karşıyaydı. Fenerbahçe - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması ATV'den ekrana geldi. Şifresiz yayınlanan futbol maçları her zaman yüksek reytingler almıştır. Peki futbol tutkunlarını ekran başına geçiren mücadele, Survivor 2020'yi birincilik tahtından indirebildi mi? Kanal D ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek ekrana gelirken diğer kanallarda Yeşilçam filmleri izleyici karşısına çıktı. FOX TV, Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın başrolde yer aldığı Beş Milyoncuk Borç Verir misin? filmini ekrana taşırken, Star TV, Kemal Sunal'ın başrolde rol aldığı Bıçkın filmini ekrana getirdi. TRT 1'de Bizim Köyün Şarkısı isimli yerli sinema filmi ve hemen ardından efsane film Godfather II yayınlandı. Show TV'de tekrarıyla Güldür Güldür Show ekrana geldi. 16 Mayıs Salı akşamında hangi yapımlar daha çok izlendi? Reyting oranıyla ilk sırada yer alan yapımlar hangileri oldu? İşte AB, Total ve ABC gruplarında reyting oranları sonucu oluşan ilk 10 sıralar.

16 Haziran Salı Total reyting sonuçlarıyla oluşan ilk 10 sıralaması

Total grubuna baktığımızda ilk sırada Fenerbahçe - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması yer alıyor. Survivor 2020 ise maç dolayısıyla bugün ikinci sırada kaldı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Güldür Güldür Show dördüncü sırada yer aldı. Çarkıfelek ve sinema filmleri ilk 10 sıranın dışında kaldı.

1 FENERBAHCE-TRABZONSPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV

2 SURVIVOR TV8

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

4 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

5 SURVIVOR EKSTRA TV8

6 ATV ANA HABER ATV

7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

8 SURVIVOR OZET TV8

9 ESRA EROL'DA ATV

10 KUPA GUNLUGU ATV

16 Haziran Salı AB reyting sonuçlarıyla oluşan ilk 10 sıralaması

AB grubunda ilk iki sıra değişmedi. Fenerbahçe - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması birinci, Survivor 2020 ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, dördüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

1 FENERBAHCE-TRABZONSPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV

2 SURVIVOR TV8

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

4 ESRA EROL'DA ATV

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

7 SURVIVOR EKSTRA TV8

8 SHOW ANA HABER SHOW TV

9 ATV ANA HABER ATV

10 SURVIVOR OZET TV8

17-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler