O Ses Türkiye'nin yeni jürisi belli oldu! İşte çok konuşulacak o isim!

O Ses Türkiye'nin yeni jürisi belli oldu! İşte çok konuşulacak o isim!
Sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi belli oldu. Seda Sayan O Ses Türkiye'den ayrılmıştı. Sayan'ın yerine gelecek o isim herkesi çok şaşırtacak.

Ekranların sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturan ünlülerin değişeceği gündeme gelmiş ve şarkıcı Seda Sayan yarışma jürisinden ayrılmıştı. Tv8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine gelecek kişinin daha önce de yarışmada jüri üyesi olarak yer almış Ebru Gündeş olacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yeteneklerin sergilendiği O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri de yarışmaya renk katıyor.

O Ses Türkiye'de yeni jüri üyesi kim oldu?

Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye hem renkli yarışmacılar hem de jüri üyelerinin eğlenceli yorumlarıyla dikkat ve ilgi çeken bir yarışma. Yarışma formatı gereği yarışmacılar sanatçılardan oluşan jüri arasından seçim yaparak yoluna devam ediyor. Bu sebeple hem jüri hem yarışmacılar yeteneklerini sergiliyor ve yarışmada renkli anlar yaşanıyor. O Ses Türkiye'de geçen sezon jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan oturuyordu. Başarılı bir sezon geçiren yarışmada jüri üyelerinin değişeceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayrılan isim merak edilirken Seda Sayan açıklama yapmış ve çok yorulduğu için yarışma programından ayrıldığını belirtmişti.

Hayranları çok sevinecek

Acun Ilacalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışma programında yeni jüri üyesi kim olacak sorusu merak edilirken yeni jüri üyesi iddiası ortaya atıldı. O Ses Türkiye yarışmasında daha öncede jüride bulunan Ebru Gündeş'in ismi konuşulmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 2017 yılında O Ses Türkiye yarışmasında yer almış ve çalıştırdığı yarışmacıyla yarışmada şşampiyonluk kazanmıştı. Ebru Gündeş ses ve şarkılarıyla birçok kişi tarafından çok seviliyor. 45 yaşında olan Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'de tekrar yer alması hayranlarını sevindirecek.

O Ses Türkiye'de performanslar yarışıyor

Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında sesine ve yorumuna güvenen yarışmacılar yeteneklerini sergiliyor. Yarışmacılar perforanslarıyla jüri üyelerini döndürmeye çalışıyor. Jüriyi döndürmeyi başaran yarışmacılar jüri üyelerinden birini tercih ederek yarışmanın diğer aşamalarında o ünlü isimin takımda devam ediyor. Eğlenceli ve birbirinden özel şarkıların söylendiği yarışmada jüri ve yarışmacı uyumu başarı getiriyor.

16-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar