17 Haziran Çarşamba 2020 Reyting Sonuçları

17 Haziran Çarşamba 2020 Reyting Sonuçları
17 Haziran Çarşamba gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Survivor 2020 mi, Kuruluş Osman mı? Dün akşamın reyting sıralaması sizlerle.

17 Haziran Çarşamba gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Survivor 2020 ve Kuruluş Osman yapımları, ekrana gelen yeni bölümleriyle dün akşamın en çok izlenenleri olmayı başardı. Peki hangisi daha çok izlendi? Survivor 2020 mi, Kuruluş Osman mı? TV8'den ekrana gelen Survivor 2020, yine mücadele dolu bir bölümle ekrana geldi. Kuruluş Osman ise bu hafta da oldukça nefes kesici bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Ayrıca Güldür Güldür Show, Yaparsın Aşkım ve Benim Adım Melek gibi yapımlar da tekrar bölümleriyle ekrana geldi. Reyting oranları neticesinde oluşan reyting sıralamasını siz değerli canlitv.com ziyaretçileri için paylaşıyoruz. Total, AB ve ABC gruplarında ölçülen reyting sonuçlarına göre reyting sıralamasında ilk 10 sıra nasıl oluştu? Meraklı izleyiciler reyting sonuçları hakkında araştırma yapmaya başladı bile. İşte 17 Haziran reyting sonuçları ve sıralaması.

17 Haziran Çarşamba 2020 Reyting Sonuçları

Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor 2020, her akşam ekrana geliyor ve her bölümüyle gündem oluşturmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma programının en büyük rakiplerinden biri Kuruluş Osman dizisi olarak görünüyor. Çarşamba akşamları iki yapım da birbirine yakın reyting oranları elde ediyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, oldukça geniş kitlelerce takip ediliyor. Peki 17 Haziran'da reytinglerde dün akşamın kazananı hangi yapım oldu? Total, AB ve ABC gruplarında reyting sıralaması nasıl oluştu? Hangi yapım daha çok izlendi? TİAK tarafından açıklanan verilere göre reyting sıralamasında ilk 10 sıraya girmeyi başaran yapımlar hangileri oldu? 

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI - İLK 10

Total reyting sıralamasında baktığımızda Kuruluş Osman dizisi 1. sırada bizleri karşılıyor. ATV'den ekrana gelen dizi Total grubunda dün akşamın kazananı olmayı başardı. TV8'den ekrana gelen Survivor 2020 ise 2. sıradaki yapım oldu. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 3. sıradaki yapımdı.

1. KURULUS OSMAN - ATV

2. SURVIVOR - TV8

3. FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX

4. KURULUS OSMAN (OZET) - ATV

5. ESRA EROL'DA - ATV

6. MUGE ANLI ILE TATLI SERT  - ATV

7. SHOW ANA HABER - SHOW TV

8. ATV ANA HABER - ATV

9 . SURVIVOR OZET - TV8

10. ATV GUN ORTASI - ATV

AB REYTİNG SIRALAMASI - 10

AB grubunda da bir şey değişmedi ve Kuruluş Osman dizisi burada da 1. sırayı hiçbir yapıma bırakmadı. Kuruluş Osman dizisinin ardından Survivor 2020, ikinci sırada yer aldı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber ise 3. sırada yer aldı.

1. KURULUS OSMAN - ATV

2. SURVIVOR - TV8

3. FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX

4. KURULUS OSMAN (OZET) - ATV

5. MUGE ANLI ILE TATLI SERT - ATV

6. GULDUR GULDUR SHOW (TKR) - SHOW TV

7. SURVIVOR OZET - TV8

8. ESRA EROL'DA  - ATV

9. SHOW ANA HABER - SHOW TV

10. ROMANTIK KOMEDI 2 BEKARLIGA VEDA (T.S) - SHOW TV

18-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler