16 Kasım 2020 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!

16 Kasım 2020 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!
16 Kasım 2020 Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. TİAK tarafından ölçümlenen reytinglerde dün en çok izlenen dizi hangisi oldu? İşe dünün reytingleri!

TİAK (Televizyon İzleme Araştırma Komitesi) tarafından ölçümlenen 16 Kasım 2020 Pazartesi reyting sonuçları merak ediliyor ve araştırılıyor.

Koronavirüs nedeniyle vaktinin büyük bir kısmını televizyon karşısında geçiren kişiler televizyon yapımlarının devamlılığı için büyük önem taşıyan reytingleri öğrenmek istiyor. Dün televizyonda hangi programlar yayınlandı? En çok izlenen program hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

16 Kasım Pazartesi Reytingleri

Total kategorisinde dün günü birinci sırada tamamlayan yapım ‘Yasak Elma’ oldu. Fox TV’de yayınlanan dizi dün yayınlanan bölümüyle sosyal medyada da büyük ses getirmeyi başardı.

Total’de ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ ikinci, ‘Çukur’ üçüncü, ‘Sefirin Kızı’ ise beşinci sırada yer aldı.

AB’de zirve değişti. Atv’nin ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ dizisi birinci. ‘MasterChef Türkiye’ üçüncü, ‘Yasak Elma’ dördüncü, ‘Çukur’ ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Geçen hafta Pazartesi reyting sonuçları nasıldı?

Geçen hafta Pazartesi reyting sonuçlarında da benzer istatistikler oluşmuştu. Entrika denildiğinde ilk akla gelen, başarılı senaristleriyle izleyiciyi ekranda tutmayı başaran ‘Yasak Elma’ günü birinci sırada tamamlayan yapım olmuştu. Günün diğer dizileri ‘Uyanış Büyük Selçuklu ikinci, ‘Çukur’ dördüncü, ‘Sefirin Kızı’ beşinci, ‘MasterChef Türkiye’ ise günü altıncı sırada tamamlayan yapım olmuştu.

AB kategorisinde bu hafta olduğu gibi ‘Uyanış Büyük Selçuklu’ günü birinci sırada tamamlayan yapım olurken, ‘MasterChef Türkiye’ üçüncü, ‘Yasak Elma’ dördüncü, ‘Sefirin Kızı’ beşinci, ‘Çukur’ ise altıncı sırada yer almıştı.

NOT: Pazartesi reyting sonuçları TİAK’ın aldığı karar doğrultusunda sadece ilk 10 sıralama olarak paylaşılıyor. İlk 100 sıralama ve izlenme oranlarını paylaşamıyoruz.

17-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar