16 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

16 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
16 Kasım Çarşamba günü televizyon ekranlarında reytingler nasıl sonuçlandı? sektörün merakla beklediği Çarşamba akşamlarında hangi yapımlar ilk on sıralamasına girdi? İşte cevabı!

16 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları açıklandı. En iyi reytingi alabilmek için varlarını yoklarını ortaya koyan yapımlar arasındaki yarışı hangi yapım önde tamamladı? Kuruluş Osman’ın iktidarını sarsan oldu mu, yeni başlayan diziler nasıl sonuçlar elde etti? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Türkiye İskoçya hazırlık maçı nasıl bir sonuç aldı, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan O Kız dizisinin reytingi nasıl geldi ve kuşak programları günü hangi sonuçlarla tamamladı? Tüm bunların cevabını veren reyting sonuçları belli oldu ve kanalların ilk on sıralaması açıklandı. İşte 16 Kasım 2022 Çarşamba gününün ilk on reyting sıralaması!

16 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması Total Grup

Her yapımın bir iddia ile yayına başladığı televizyon kanallarının Çarşamba gününün reytingleri belli oldu. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı çarşamba gününde hangi yapım liderliği aldı ve hangi yapım hayal kırıklığı yarattı? Kanallar arasındaki yarılı hangi yapım ve yayıncı kanalı kazandı? İşte Çarşamba gününün Total grup reyting sonuçlarının ilk on sıralaması!

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      TÜRKİYE – İSKOÇYA HAZIRLIK MAÇI KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      O KIZ KANAL D

9-      KANAL D ANA HABER KANAL D

10-   SHOW ANA HABER SHOW TV

16 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması AB Grubu

AB grubunda reytingler nasıl şekillendi? Televizyon ekranlarında en çok önem verirken gruplardan biri olan ve reklam verenlerin de dikkate aldığı AB grubunda en iyi yapım hangisi oldu ve ilk on sıralaması nasıl şekillendi? Diziler mi, kuşak programları mı yoksa haber bültenleri mi liderliğe oturdu? İşte çarşamba gününün reyting sonuçları ve ilk ona giren yapımlar!

1-      TÜRKİYE – İSKOÇYA HAZIRLIK MAÇI KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      KURULUŞ OSMAN ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      ATV ANA HABER ATV

7-      O KIZ KANAL D

8-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

9-      O KIZ (ÖZET) KANAL D

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

16 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması ABC Grup

Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların büyük bir rekabet içinde olduğu reyting yarışları her yapım için önem taşıyor. Reytinglerde iyi sonuç alanlar kanallar tarafından yayında tutulurken reytingi düşük olanlar final yapıyor. Peki televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların 16 Kasım Çarşamba günü ABC 20+ reytinglerinde ilk on sıralaması nasıl şekillendi? İşte bu sorunun cevabı ve merakla beklenen ABC 20+ grubunun sıralaması.

1-      TÜRKİYE – İSKOÇYA HAZIRLIK MAÇI KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      KURULUŞ OSMAN ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      O KIZ KANAL D

9-      KANAL D ANA HABER KANAL D

10-   TUZAK TV 8

17-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar