Türk Tutkusu’nun çekimleri İstanbul'da başladı

Türk Tutkusu’nun çekimleri İstanbul'da başladı
Türk dizilerinin Dünya’da büyük başarısından sonra cazip merkezi olan İstanbul'da yaabancı diziler çekiliyor Türk Tutkusu (La Passion Turca) Killyos ve Balgat’ta çekimlere başladı

Türk dizilerinin tüm Dünya’da ses getirmesinin yankıları devam ediyor. Dizilerimizin başarısından sonra Türk oyuncuları da yabancı dizilerde oynamaya başladı. Bunlardan biri olan İlker Kaleli'nin Maggie Civantos ile başrollerini paylaştığı Türk Tutkusu dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı. İspanyol kanalı Athema 3 için çekilen Türk Tutkusu nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular kimler? Şimdi detaylar

Türk Tutkusu’nun çekimleri İstanbul'da başladı

Türk dizilerinin Avrupa'da ve Dünya’da büyük başarısından sonra cazip merkezi haline gelen İstanbul'da da yabancı diziler çekiliyor. Bunlardan biri olan Türk Tutkusu (La Passion Turca) İspanyol TV kanalı Antena 3 için Kilyos ve Balgat’ta çekimlere başladı. İspanyol ekibi ve Türk oyunculardan oluşan set İstanbul Filyos'ta çekimlere başlarken dizinin bazı sahneleri de Bursa'da devam edecek.

Burak Hakkı da kadroya katıldı

İlker Kaleli'nin 6 haftalık İspanyolca kampında hazırlandığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Burak Hakkı ve Mariano tereste katıldı. Yılbaşı’na kadar 6 bölümü Türkiye'de çekilecek olan Türk Tutkusu daha sonra İspanya'da Madrid'de devam edecek.

Türkiye- İspanya hattında macera ve aşk

Yaman (İlker Kaleli) usta bir antikacıdır. Yolu İstanbul’a düşen güzel sanatlar öğretmeni ve araştırmacı Olivia (Maggie Civantos) ile kesişir. Maceralı bir aşk ve tutkulu bir araştırma ikiliyi iki ülke arasında gizemli bir yolculuğa çıkaracaktır.

Avrupa'da ve Güney Amerika'da yayınlanacak

İspanya başta olmak üzere Avrupa ve Güney Amerika’da yayınlanacak dizinin yapımcıları özellikle dijital platformlarla bütün ülkelere ulaşmayı planlıyor. Türk Tutkusu ünlü yazar Antonio Gala’nın 1993 yılında yazdığı aynı adlı romandan uyarlandı. Yönetmen koltuğunda Inaki Penafiel’in oturduğu dizinin yapımcılığını Montse Garcia, Sonia Martinez ve Ampora Miralles üstleniyor.

İlk resimler geldi

Çekimleri Türkiye'de başlayan İspanyol dizisi Türk tutkusu ilk bölüm fotoğrafları görücüye çıktı. İlker Kaleli ve Maggie Civantos’un yer aldığı ilk fotoğrafları resmini Twitter hesabından paylaşan Antene 3 televizyonu dizinin ilk tanıtımını da yaptı. Diziden kareler paylaşan kanal, paylaşımın altına “İstanbul'da başlayan çekimler Madrid’de tamamlanacak” notunu düştü.

17-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar