16 Mayıs Cumartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

16 Mayıs Cumartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
16 Mayıs Cumartesi günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 16 Mayıs Cumartesi Gününe ait reyting sonuçları!

16 Mayıs Cumartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Kanallarda yayınlanan tekrar bölümler ve yerli ve yabancı sinema filmlerinin bolca olduğu yeni bölümlerin iki üç programla sınırlı kaldığı 16 Mayıs Cumartesi günü ilk 10 sıralaması nasıl şekillendi. Atv ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster sıralamada kendide yer bulabildi mi? Tv 8’in Survivor’u her zaman ki gibi ipi birincilikle mi göğüsledi? Show Tv ekranlarında artık her gün görmeye başladığımız Güldür Güldür Show ve ramazan programları sıralamada kaçıncı sıralarda yer aldı? Hangi haber bülteni lider oldu, Fox Ana haber’i tahtından eden oldu mu? Kuşak programlarında sıralama nasıl şekillendi? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 15 Mayıs 2020 Cuma gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 16 Mayıs Cumartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Hafta Sonu Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show   Show Tv

4-      Survivor Ekstra   Tv 8

5-      Show Tv Ana Haber   Show Tv

6-      Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru   Atv

7-      Survivor Özet   Tv 8

8-      Kim Milyoner Olmak İster   Atv

9-      Jurassic World (Y.S)   Star Tv

10-   Kanal D Ana Haber   Kanal D

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

16 Mayıs Cumartesi günü AB grubunda reyting sıralaması ilk 10 nasıl şekillendi. Yeni bölümüyle ekrana gelen Atv’nin Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışması mı yoksa Fox Tv’de yeni bölümleriyle yayınlanan Benimle Söyle yarışması mı daha iyi sonuç aldı? Tv 8’in artık gün birincisi olmaya alıştığımız ve ilk 10’da en az üç yapımı olan Survivor liderliği korudu mu? Sinema filmleri ve tekrarları yayınlanan dizilerin tekrarları nasıl bir sonuç aldı? Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Fox Ana Haber tahtını korudu mu yoksa diğer kanalların ana haberleri onu yerinden mi etti? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 16 Mayıs Cumartesi gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte Cumartesi gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 16 Mayıs Cumartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Hafta Sonu Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show   Show Tv

4-      Survivor Ekstra   Tv 8

5-      Jurassic World (Y.S)   Star Tv

6-      Beyaz Show Özel   Kanal D

7-      Kanal D Ana Haber   Kanal D

8-      Benim Söyle   Fox Tv

9-      Kim Milyoner Olmak İster   Atv

10-   Survivor Özet   Tv 8

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

16 Mayıs Cumartesi 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan diziler mi yoksa yeni bölümleri yayınlanan yarışmalar mı daha iyi sonuç aldı? Tv 8’in Survivor’u sıralamada nasıl bir sonuç ede etti? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Gündüz kuşağında yeni bölümleriyle ekrana gelen magazin programları ve ramazan programları sıralamayı nasıl etkiledi? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 16 Mayıs Cumartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Hafta Sonu Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show   Show Tv

4-      Survivor Ekstra   Tv 8

5-      Kim Milyoner Olmak İster   Atv

6-      Survivor Özet   Tv 8

7-      Show Ana Haber   Show Tv

8-      Jurassic World (Y.S)   Star Tv

9-      Kanal D Ana Haber   Kanal D

10-   Beyaz Show Özel   Kanal D

Not: TİAK’ın aldı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

17-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar