Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu!

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu!
Fox Tv’nin yazlık romantik dizisi Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu transfer edildi. MF Yapımın organize ettiği diziye yeni katılan oyuncu kim ve hangi rolde olacak?

Fox Tv’nin yaz sezonunda ekrana getireceği romantik dizisi Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu transfer edildi. MF Yapımın organize ettiği diziye yeni katılan oyuncu kim ve hangi rolde olacak? Diziseverlerin heyecanla beklediği Sen Çal Kapımı oyuncuları ve konusu nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu!

Tv100’den aldığımız habere göre yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Ender Mıhlar'ın yönettiği Sen Çal Kapımı Fox Tv ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dizide Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan gibi tanınmış oyuncular görev yapıyor. Diziye Mehmetçik Kutül Emare dizisindeki başarılı performansıyla tanıdığımız İsmail Ege Şaşmaz da dahil oldu. Genç yıldız Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan rolünü üstlenecek. Romantik komedi dizisi ''Sen Çal Kapımı'' Haziran'da FOX Tv’de ekranda dizi severlerle buluşacak. Keyifli seyirler.

Sen Çal Kapımı Kadrosu ve konusu?

Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve güzel oyuncu Hande Erçel yer alıyor. Bu iki isme Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan da eşlik edecek. Holding sahibinin varisi Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi (Hande Erçel) arasında geçen aşk ilişkisini anlatan dizide İsmail Ege Şaşmaz, Kaan karakterine can verecek. Mf Yapım tarafından hazırlanan Fox Tv dizisi Sen Çal Kapımı Romantik komedi tarzında yazlık dizi olarak ekrana gelecek.

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

1993 tarihinde Manisa'da doğan Şaşmaz daha lise yıllarında iken tiyatro ile ilgilendi. İlk Oyunculuk Deneyimine Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla başladı. Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken isimli bir zamanların popüler dizisi ile adım atan genç oyuncu bazı markaların reklam filmlerinde yer alarak ününü artırdı. Söz dizisinde oynayan Aytaç Şaşmaz’ın kardeşi olan İsmail Ege Şaşmaz, Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı ve Günebakan dizilerinde oynayarak popülaritesini artırdı. Daha sonra TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde başrol oynayan genç oyuncu Mehmetçik Kutül Amare dizisindeki Mehmet karakteriyle kendini geliştirdi. Canlitv olarak Sen Çal Kapımı dizisinde görev yapacak İsmail Ege Şaşmaz’a başarılar diliyoruz.

18-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar