Hazal Kaya'nın annelikle ilgili açıklamaları gündeme oturdu!

Hazal Kaya'nın annelikle ilgili açıklamaları gündeme oturdu!
Ünlü oyuncu Hazal Kaya katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu. Hazal Kaya'nın annelikle ilgili açıklamaları ise en dikkat açıklama oldu.

Dizi projelerinin sevilen ve aranan isimlerinden biri olan Hazal Kaya, evliliği, hamileliği ve bebeğiyle son günlerde sık sık gündeme gelen isimlerden biri olmuştu. Oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya hamile kalmış ve Fikret Ali ismini verdikleri bir bebekleri olmuştu. Hazal Kaya Show Tv'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oynamış ve çok beğenilmişti. Hamileliğinin ardından setlere ara verip bebeğiyle ilgilinen Kaya dün katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. Konu anneliğe gelince Hazal Kaya'nın sözleri kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında görüldü.

Hazal Kaya: Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Birleşmiş Milletler Nüfusu Fonu (UNFPA) Türkiye ofisine ait sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Annelik kavramı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Hazal Kaya bu konunun da kadınlar üzerinde baskı amacıyla kullanıldığına dikkat çekti. Hazal Kaya, "Doğurmak istemeyebilirdim ve bu beni daha az kadın yapmayacaktı. Ya da anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Bu anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Çünkü bunun da kadınlara yönelik bir baskı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bence dünyadaki her hangi bir canlıya, her ne ise o, karşılıksız sevgi ve emek veren herkes anne benim için" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın en çok konuşulan yayınlarından oldu

Başarılı oyuncu Hazal Kaya geçen Kasım ayında anne olmuş ve bebeği Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Anneler  gününde ise bebeği ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşmış ve bu fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağmıştı. Anneliği de tadan bir oyuncu olarak annelik hakkındaki duygularını aktaran Hazal Kaya sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından oldu. Güzel oyuncu Kaya sosyal medya platformu twitterda ise gündemden hiç düşmedi. Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay'la mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya kadın hakları hakkında konuşan ve kadınlara yönelik baskılara tepkisiz kalamayan ünlülerden.

16-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar