16 Ocak Çarşamba Sen Anlat Karadeniz var mı?

16 Ocak Çarşamba Sen Anlat Karadeniz var mı?
Sen Anlat Karadeniz, ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman? Sen Anlat Karadeniz neden yok? 16 Ocak Atv yayın akışı.

Osman Sınav'ın başarılı projelerinden birisi olan Sen Anlat Karadeniz izleyenleri tarafından büyük bir merakla yeni bölümü beklenmekte. 2019 yılının girmesiyle tüm tv kanallarının dizilerin yayınlanmasına bir süre ara verme kararı aldı. Bu karar ise tv severler tarafından dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlancağına dair merak konusu oldu. Başrollerinde Öykü Gürman'ın bulunduğu Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.
Bu hafta Sen Anlat Karadeniz yayınlanacak mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman yayınlanacak?

SEN ANLAT KARADENİZ NEDEN YOK?

Çocuk yaşta babası tarafından satılarak hayatı adeta cehenneme dönen Nefes, Vedat Sayar'ın zorla karısı olmuştur.  Yiğit adında bir oğlu olan Nefes, sekiz senedir Vedat ın işkencelerine maruz kalmaktadır. Bir gün Vedat Sayar'dan kaçmayı başaran Nefes, Tahir Kaleli ile karşılaşır ve hayatı değişir.
Bu zorlu yolda artık yalnız olmayan Nefes, Kaleli ailesine de bomba gibi düşer. İşte zorlu mücadele asıl şimdi başlamıştır.

2019 yılının girmesiyle kanallar tarafından tüm yapımların bir hafta yayınlara ara vermesi planlanmıştır. Ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu süre en az 3 hafta ile sınırlandırılmıştır. Bu nedenle dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN?

Atv ekranlarının başarılı dizisi 37. yeni bölüm yayınlanması sabırsızlıkla bekleniyor. 26. bölümü 26 Aralık'ta yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlancak? Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm 23 Ocak Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

16 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert
13:00 Atv Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 Atv Ana Haber
19:45 Kupa Günlüğü
20:30 Trabzonspor-Balıkesirspor
22:35 Sen Anlat Karadeniz-Kolaj
00:30 Son Durak
01:30 Golden Slumber-Yabancı Sinema
03:15 Ağlama Anne
05:30 Aşk ve Mavi

14-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar