16 Şubat 2021 Salı Reyting Sonuçları Belli Oldu!

16 Şubat 2021 Salı Reyting Sonuçları Belli Oldu!
16 Şubat 2021 Salı günü ekrana gelen dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. Dün seyircinin tercihi hangi yapım oldu?

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından günlük ölçümlenen reyting sonuçları belli oldu. 16 Şubat Salı günü birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana gelirken izleyicinin odağında TRT 1 dizisi 'Masumlar Apatmanı', 'Atv' dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', Fox dizisi 'Baraj', Kanal D dizisi 'Baraj' ve tv8'de yayınlanan 'Survivor' programı vardı. Peki TİAK'ın açıkladığı izlenme verilerine göre dünün reytinglerinde en çok izlenen dizi ve program hangisi oldu?

16 ŞUBAT 2021 REYTİNG SONUÇLARI

Total grubunda en çok izlenen yapım atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) oldu. Haftalardır zirvenin sahibi 'Masumlar Apartmanı' dizisi günü ikinci sırada tamamlayan yapım olurken listenin üçüncü ve dördüncü sırasını gündüz kuşağı programları 'Esra Erol'da' ve 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' aldı. Günün diğer iddialı yapımları 'Baraj' altıncı, 'Survivor' onuncu sırada kendilerine yer bulurken, Kanal D dizisi 'Hekimoğlu' bu hafta da ilk 10'da yer alamadı.

AB grubunda ise zirvenin sahibi değişmedi. Haftalardır birincliği elinde tutan 'Masumlar Apartmanı' dizisi birinci, EDHO ikinci sırada yer aldı. Selçuk Tepeli'nin sunumuyla yayınlanan 'Fox Ana Haber' listenin üçüncü sırasında yer alırken 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dördüncü sırada günü tamamlayan yapım oldu. Total'de ilk 10'a göremeyen 'Hekimoğlu' dizisi beşinci sırada yer alırken, 'Baraj' listenin onuncu sırasında konumlandı. Tv8'de yayınlanan 'Survivor' ise AB'de ilk 10'a girmeyi başaramadı.

Sadece 20 yaş ve üzeri izleyicilerin ölçümlemelerinden oluşan ABC1 grubunda da listenin birinci sırasında Masumlar Apartmanı dizisi yer aldı. EDHO ikinci, Fox Ana Haber üçüncü, Survivor altıncı, Baraj yedinci ve Hekimoğlu dizisi listenin dokuzuncu sırasında yer alan yapım oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
3 ESRA EROL'DA ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 BARAJ FOX
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 ATV ANA HABER ATV
10 SURVIVOR TV8

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 HEKIMOGLU KANAL D
6 ESRA EROL'DA ATV
7 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
8 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
9 GULDUR GULDUR SHOW OZET SHOW TV
10 BARAJ FOX

20+ ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 ESRA EROL'DA ATV
6 SURVIVOR TV8
7 BARAJ FOX
8 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
9 HEKIMOGLU KANAL D
10 ATV ANA HABER ATV

 

17-02-2021
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler