Doğan Cüceoğlu ölümü ile ilgili kahreden detay

Doğan Cüceoğlu ölümü ile ilgili kahreden detay
Doğan Cüceoğlu ölümü ile ilgili kahreden detay. Doğan Cüceoğlu nasıl öldü? Doğan Cüceoğlu ölüm nedeni? Doğan Cüceoğlu ne zaman öldü?

Türkiye'de kişisel gelişim alanında bir çok sayıda esere imzasını atan sayılı isimlerden ünlü yazar Doğan Cüceoğlu, geçtiğimiz gün evinde ölü bulundu. 83 yaşında hayata gözlerini yuman Doğan Cüceoğlu, tüm basının gündemine oturdu. 

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceoğlu, geçtiğimiz gün evinde ölü bulunmuştu. İstanbul Beşiktaş'ta yaşadığı evde ölü bulunan Doğan Cüceoğlu, tüm sevenlerini hüzne boğdu. 83 yaşındaki yazar Doğan Cüceoğlu, İstanbul Beşiktaş'ta ki evinde ölü bulundu. Peki ünlü yazar Doğan Cüceoğlu neden öldü? Doğan Cüceoğlu ölüm nedeni nedir? Doğan Cüceoğlu ne zaman öldü? İşte ünlü psikolok ve yazar Doğan Cüceoğlu ile ilgili tüm ayrıntılar...

Doğan Cüceoğlu ölüm nedeni nedir?

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceoğlu İstanbul'da yaşadığı evde ölü olarak bulundu. 83 yaşındaki Doğan Cüceoğlu'nun ölüm nedeni herkesi kahretti. Evinde günük yaşamını sürdürürken ayağının takılması sonucunda başının üzerine düşerek hayatını kaybeden Doğan Cüceoğlu, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Adli tıp, savcı ve polis ekiplerinin evde yaptığı inceleme sonrasında ölüm nedeni açıklanmış oldu. Soruşturmanın ise hala sürdüğü doğrultusunda bilgiler paylaşıldı. Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceoğlu'na Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyoruz.

Ölümünden 2 saat önce sosyal medyada paylaşım yapmış!

Ünlü yazar ve psikolog Doğan Cüceoğlu, ölümünden 2 saat önce sosyal medya hesabından podcast paylaşımı yapmış.

Doğan Cüceoğlu ölümü ile ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceoğlu ölümü ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama;

'İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 06.02.2021 tarihi saat 14.00 sıralarında Beşiktaş ilçesi Akatlar Mahallesi'nde, meydana gelen olayda; Mehmet Doğan Cüceloğlu isimli şahsın yaşamını yitirdiği bilgisinin edinilmesi üzerine; müteveffanın evinde yapılan inceleme ve araştırma sonucunda, müteveffa şahsın evini haftada 2 defa temizlemeye giden M.Ç isimli şahısla yapılan görüşmede, evin kapısına geldikten sonra 2 defa zile bastığı, kapıyı açan kimse olmadığı, evin içine girdiğinde müteveffa şahsı hareketsiz olarak yerde yatar vaziyette gördüğünü ve daha sonra yetkililere haber verdiğini beyan etmiş, müteveffanın kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.' sözleri kullanıldı.

Doğan Cüceoğlu kimdir?

1938 yılıdna dünyaya gelen Doğan Cüceoğlu, Mersin doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniveritesi Psikoloji bölümü'nde tamamlayan Doğan Cüceoğlu, kişisel gelişim ve psikoloji alanında bir çok esere imzasını atan Doğan Cüceoğlu 2021 yılında 83 yaşında hayatını kaybetmiştir.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler