17 Haziran 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

17 Haziran 2021 Perşembe Reyting Sonuçları
17 Haziran 2021 Perşembe gününe ait reyting sonuçları elimize ulaştı. Total ve AB reyting kategorilerinde dün en çok hangi program izlendi? Dünün reytingleri haberimizde!

Televizyon İzleme Araştırma Komistesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 17 Haziran 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Perşembe günü hangi diziler yayınlandı?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Perşembe dizileri oldu. Televizyon karşısında vakit geçirecek kişiler hangi kanalda hangi dizinin yayınlandığını merak etti ve araştırdı. Perşembe akşamı prime time'da iki dizi yeni bölümüyle yayınlandı. Bunlardan biri Atv'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' diğeri ise Star TV'de yayınlanan ve final bölümüyle ekrana gelen 'Akrep' dizileriydi.

17 Haziran Cuma Reyting Sonuçları

Dün total reyting kategorisinde günün en çok izlenen programı atv'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında 'Esra Erol'da' programı yer alırken, üçüncü sırada 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yer aldı. Dördüncü sırada 'Survivor', beşinci sırada ise 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin tekrar bölümü yer aldı. Final bölümüyle ekrana gelen Akrep dizisi ilk 10'da yer alamadı.

AB kategorisinde de günün en çok izleneni değişmedi. 'Bir Zamanlar Çukurova' günü birinci sırada tamamlarken listenin ikinci sırasında 'Hollanda - Avusturya UEFA EURO 2020 Karşılaşması' yer aldı. 'Fox Ana Haber' üçüncü, 'Survivor' dördüncü ve 'Esra Erol'da programı ise günü beşinci sırada tamamlayan yapımlar oldu. Akrep dizisi AB'de de ilk 10'da yer alamadı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 ESRA EROL'DA ATV
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
4 SURVIVOR TV8
5 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV
6 FOX ANA HABER FOX
7 HOLLANDA-AVUSTURYA UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
8 ATV ANA HABER ATV
9 SARK BULBULU (T.S) SHOW TV
10 DANIMARKA-BELCIKA UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1

 

AB İLK 10 PROGRAM

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 HOLLANDA-AVUSTURYA UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
3 FOX ANA HABER FOX
4 SURVIVOR TV8
5 ESRA EROL'DA ATV
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 DANIMARKA-BELCIKA UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
8 SEF AKADEMI ELEMELER FOX
9 HAVA DURUMU KANAL D
10 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program sırasını yayınlayamıyoruz.

18-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar