İsveç - Slovakya maçı canlı izle

İsveç - Slovakya maçı canlı izle
İsveç - Slovakya maçı canlı izle: Euro 2020 E Grubu'nda İsveç ile Slovakya karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

İsveç - Slovakya maçı canlı izle: Euro 2020'nin E Grubu'nda İsveç ile Slovakya karşı karşıya geliyor. İlk maçında beklenmedik şekilde Polonya maçından galibiyet çıkarak Slovakya, grubun favorisi İspanya ile berabere kalan İsveç ile karşılaşacak. Çekişmenin en üst düzeyde olduğu gruplardan biri olan E Grubu için oldukça önem taşıyan karşılaşma merak içerisinde bekleniyor. Türkiye'de de milyonlarca futbolsever İsveç - Slovakya maçı için ekran başında olacaklar. Mücadeleyi televizyon başında takip edeceklerin yanı sıra iş dolayısıyla televizyondan uzak olan izleyiciler ise internet üzerinden izleme yoluna gidecek. Bunu yapacak  kişiler arasındaysanız bu sayfa üzerinden İsveç - Slovakya karşılaşmasını izleyebilirsiniz. İsveç - Slovakya maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İsveç - Slovakya maçı canlı izle

İsveç ile Slovakya, Euro 2020 E Grubu maçında karşı karşıya geliyor. 16:00'da başlayacak karşılaşma Rusya'nın St. Peterburg şehrinde oynanacak. Mücadeleyi ekran başında takip etmek isteyen izleyiciler TRT 1 kanalında HD kalitesinde, TRT 4K kanalında 4K kalitesinde izleyebilecek. Mücadeleyi ekrana taşıyacak olan TRT 1'in canlı yayınını bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. İsveç - Slovakya karşılaşmasını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

İsveç - Slovakya maçı ilk 11'ler

İsveç ilk 11: Olsen, Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson, Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg, Isak, Berg.

Slovakya ilk 11: Dubravka, Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan, Kucka, Hrosovsky, Koscelnik, Hamsik, Mak, Duda.

Önemli mücadele öncesinde grubu son sırada tamamlayacağı düşünülen Slovakya, kadrosunda aktif olarak dünyanın en iyi forvet oyuncusu olarak gösterilen Robert Lewandowski bulunan Polonya ile karşılaştı. Slovakya, grubu İspanya'nın ardından ikinci bitirmesi öngörülen Polonya'yı 2-1 mağlup etti ve ilk maçlar sonunda grupta liderliği ele geçirdi. Doğu Avrupa ekibi İsveç karşısında da yenilmeyerek gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmek istiyor zira bu maçı kaybetmeleri halinde bir sonraki maçta rakipleri İspanya olacağı için gruptan çıkmaları en iyi üçüncü olabilmek için gol hesabına kalabilir. İsveç ise 0-0'lık İspanya beraberliği sonrasında bu maçta elde edeceği galibiyetle birlikte kendisini ilk 2 sıraya atmanın hesaplarını yapıyor.

EURO 2020 E GRUBU PUAN DURUMU

18-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar