Futbolcu Melo'ya hakaret eden ünlü oyuncu özür diledi!

Futbolcu Melo'ya hakaret eden ünlü oyuncu özür diledi!
Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası sinirlerine hakim olamayan ünlü oyuncu, Felipe Melo'ya yaptığı hakaretten pişman oldu ve özür diledi. İşte sonrasında yaşananlar…

Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Galatasaray'da oynadığı döneme ait bir fotoğrafla paylaşım yapan ünlü futbolcu Felipe Melo'ya ağır bir hakarette bulundu. Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaştı ve Fenerbahçe Trabzonspor'a  3-1yenildi. Yenilginin ardından sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Ceyhun Fersoy, futbolcu Melo'nun Galatasaray paylaşımına sinirlendi ve "Sen büyük o…u çocuğusun" şeklinde hakarette bulundu. Yaptığı hatanın farkına çabuk varan Fersoy, Melo'dan özür diledi.

Ceyhun Fersoy: Sinirlerime hakim olamadım, özür diliyorum

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisindeki Almanya'dan gelen Şahin karakerini canlandıran Ceyhun Fersoy aynı zamanda fanatik bir Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki skora sinirlenen Fersoy, öfkesini Felipe Melo'nun paylaşımından çıkardı. Yaptığı hatayı farkeden Fersoy, sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak Melo'yu etiketledi. Fersoy paylaşımında, "Maçın ardından 'felibemelo' paylaşımını gördükten sonra sinirlerime hakim olamadım. Küfür ettim… Özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bana yakışanı yaptım aramızda konuştuk

Oyuncu Ceyhun Fersoy daha sonra hikayesinde Felibe Melo ile özel mesajlaşmlarını paylaştı. Özrünü kabul ettiği anlaşılana eski Galatasaray futbolcusu Melo, Fersoy'a "No problem Bro, Take Care" mesajını paylaştı. Sesli bir mesajlaşmanın da yaşandığı görülen yazışmaları Fersoy, hikayesinde paylaştı ve "Bana yakışanı yaptım aramızda konuştuk" notuyla takipçilerine göstermiş oldu. Bir anlık sinirle yaptığı hatadan dönen Ceyhun Fersoy, Melo'dan özür diledi ve mesajlardan anlaşılacağı üzere problem çözülmüş oldu.

 Ceyhun Fersoy kimdir?

Ekranların sevilen renkli simalarından biri olan Ceyhun Fersoy, 18 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu. Babasının işi sebebiyle çocukluğu İsviçre, Fransa ve İstanbul'da geçen Fersoy, oyunculuk eğitimini çeşitli kurumlarda tamamladı. TÜRVAK, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve BKM'de oyunculuk eğitimi alan Fersoy, Bir Demet Tiyatro, Kurtlar Vadisi, Ana Kuzusu, İki Aile, Çocuklar Duymasın ve TRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler de rol aldı. Çok sayıda sinema filmi ve dizide yer alan Fersoy, oyuncu Begün Öner'le evlidir.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar