Kuaförüm Sensin'den sonra Bülent Ersoy bir anlaşma daha yaptı! İşte 3 milyonluk o anlaşma!

Kuaförüm Sensin'den sonra Bülent Ersoy bir anlaşma daha yaptı! İşte 3 milyonluk o anlaşma!
Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, son günlerde yaptığı anlaşmalarla gündemde. Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğunda yer alırken, yeni bir reklam anlaşması yaptı.

Diva Bülent Ersoy son günlerde yeni projelerle gündemde. Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin'de jüri olarak yer alan Ersoy'un, bir yemek firmasıyla da 3 milyon değerinde bir anlaşma yaptığı iddia edildi. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü şarkıcı Bülent Ersoy 2 reklam için 3 milyonluk anlaşma imzaladı. Ersoy'un anlaşma yaptığı firmanın Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek firması olan Yemeksepeti olduğu belirtildi. Bülent Ersoy ve Yemeksepeti firması konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'de

Farklı tarzı ve kişiliğiyle yıllardır ekranların renkli isimlerinden olmayı başaran ünlü sanatçı Bülent Ersoy daha önce şarkı yarışmalarında jüri koltuğunda yer almıştı. Sevilen şarkıları, muhteşem sesiyle yorumlayan Bülent Ersoy son dönemlerde daha çok farklı televizyon programlarında yer alıyor. Bülent Ersoy son olarak Show Tv'nin güzellik ve yetenek yarışması Kuaförüm Sensin'de yer alacağı öğrenilmişti. Ersoy, uzun süre olmadığı ekranlara bu yarışmayla dönerken, bu sırada yaptığı reklam anlaşmasıyla da gündeme geldi.

Yarışmaya renk katıyor

Türkiye'nin Diva'sı unvanına sahip Bülent Ersoy, modacı Işıl Reçber ve Türkiye'nin ünlü makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'le birlikte Kuaförüm Sensin yarışmasında jüride yer alıyor. Yorumları ve tepkileriyle yarışmaya renk katan Ersoy, saç ve makyaj tasarımlarına oy vererek yarışmacıların performansını değerlendiriyor. Gözde Kansu'nun sunucu olduğu programda verilen saç ve makyaj konseptine uygun tasarımlar zamanla yarışarak hazırlanıyor ve jüri üyelerinin beğenisine sunuluyor.

Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yayınlanıyor

Ekranların en renkli yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar modeller üzerinde kendilerine verilen konsepte uygun tasarımları hazırlıyor. Her hafta kazananın belirlendiği yarışmada kazanana 10 bin tl para ödülü veriliyor. Para ödülünü kazanmak için kendine ve yeteneklerine güvenen saç ve makyaj uzmanları birbirleriyle yarışıyor ve günün sonunda yaptıkları modeller jürinin beğenisine sunuluyor. Bülent Ersoy'un da programa katılmasıyla renklenen yarışma hafta içi her gün Show Tv ekranlarında yayınlanıyor.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar